Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Breddepokalen 2023

 

Velkommen til Breddepokalen 2023.

Breddepokalen er en ny turnering, som havde premiere i sæsonen 2021-22. Breddepokalen spilles parallelt med den ordinære pokalturnering, men er forbeholdt spillere med handicap på 25 eller højere. 

Pokalbridge er en chance for at komme ud og møde spillere fra andre klubber. Kampene afvikles som regel privat under hyggelige former. Og i de første runder er der taget geografiske hensyn, så holdene ikke skal køre for langt. Endvidere kan udeholdet i Breddepokalen kræve, at kampen spilles på RealBridge, hvis afstanden er større end 150 kilometer. Alle hold er garanteret mindst to kampe.

I Breddepokalen spilles 32 spil i hver kamp mod 40 i hovedturneringen. Handicappet beregnes som et gennemsnit af de fire spillere på holdet med lavest handicap. Det vil sige, at spillere med lavere handicap end 25 godt kan deltage, når blot holdets gennemsnit på tilmeldingstidspunktet er 25 eller højere.

Tilmeldingsfristen for Breddepokalen er forlænget, så der nu kan tilmeldes hold frem til søndag den 13. november 2022. Første spillerunde er søndag den 4. december.

Du kan se alle spilledatoerne for Breddepokalen her

Turneringen er åben for medlemmer af DBf, og indskuddet er 800 kr. pr. hold. Du tilmelder et hold via pokalturneringens hjemmeside. Benyt linket "Tilmeld hold" øverst til højre. Du betaler for at deltage i turneringen via Flexbillet.