Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Breddepokalen 2024

 

Velkommen til Breddepokalen 2024.

Breddepokalen er en ny turnering, som havde premiere i sæsonen 2021-22. Breddepokalen spilles parallelt med den ordinære pokalturnering, men er forbeholdt spillere med handicap på 25 eller højere på tilmeldingstidspunktet. 

Pokalbridge er en chance for at komme ud og møde spillere fra andre klubber. Kampene afvikles som regel privat under hyggelige former. Og i de første runder er der taget geografiske hensyn, så holdene ikke skal køre for langt. Endvidere kan udeholdet i Breddepokalen kræve, at kampen spilles på RealBridge, hvis afstanden er større end 150 kilometer. Alle hold er garanteret mindst to kampe.

I Breddepokalen spilles 32 spil i hver kamp mod 40 i hovedturneringen. Handicappet beregnes som et gennemsnit af de fire spillere på holdet med lavest handicap. Det vil sige, at spillere med lavere handicap end 25 godt kan deltage, når blot holdets gennemsnit på tilmeldingstidspunktet er 25 eller højere.

Tilmeldingen til Breddepokalen er lukket. Du kan se lodtrækningen til første runde her. Første spillerunde afvikles søndag den 3. december. Du kan se alle spilledatoerne for Breddepokalen her

 

Københavns Bridge Klub vandt slutspillet i Breddepokalen 2023. Fra venstre: Magnus Baunsgaard Kristensen, Magnus Astrup Hansen, Peter Hammer og Thor Baunsgaard. (Foto: Jan Nielsen)