Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

BridgeCentral 3

Tilgængelig for alle indtil 1. september 2018.

  1. Download BridgeCentral 3 og kør installationsprogrammet. (BC3 overskriver ikke BC2 - de kan sagtens leve side om side.)
  2. Start BC3 og vælg menupunkt nr. 5: "Installér en testklub/kursusklub på denne computer".
  3. Opsæt forbindelse til BridgeMate: Vedligehold >> Opsætning >> BridgeMate.

- og se dig så omkring i BridgeCentral 3. Så længe du arbejder i kursusklubben kan du ikke komme til at ødelægge noget hverken i klubbens eller i DBf's centrale database. 

  • En kursusklub virker kun på den computer, den er installeret den på (dvs. kursusklubmaskinen skal med ned i klubben).
  • En turnering spillet i en kursusklub medfører ikke automatisk MP-registrering og handicapregulering - dvs. inden turneringen skal du fortælle deltagerne at handicapændringerne ikke kommer til at tælle og efter turneringen skal du selv taste bronzepointene i klubbens almindelige BridgeCentral (2).

Du behøver ikke være klubturneringsleder eller BC-administrator for at prøve programmet. Alle der ønsker at se nærmere på BC3 er velkomne til at downloade og afprøve programmet.

Og før du læser videre ... Download, installer og prøv det af.

Når du vil videre

Release-noten beskriver forskelle mellem BC2 og BC3, muligheder og begrænsninger i BC3 samt hvilke overvejelser der er relevante at gøre sig inden klubben skal konvertere til BC3.

I release-noten henvises der til nogle eksempel-csv-filer. De er her: hold, par og enkeltmand.

Supporten er klar til at hjælpe dig

Husk at IT-supporten kan kontaktes på 4847 5213 - både for spørgsmål til selve BC3, for at drøfte en forestående konvertering og for at bestille tid til konvertering.