Danish Dynamite Teams 1

 

I weekenden d. 5. - 7. juni afholdte Danmarks Bridgeforbund for første gang en holdturnering på BBO, vi kalder det Danish Dynamite Teams.

 

Solrød ICL vandt en sikker finalesejr i Danish Dynamite Teams. Wieds Vinstue fik aldrig et ben til jorden og blev besejret 118-11 i en ensidig finale. Solrød-mandskabet bestod foruden Kaptajn Flemming Dahl af Thomas Berg, John Norris, Andreas Marquardsen, Geert Jørgensen, H.C. Nielsen og Knud-Aage Boesgaard. Der var som bekendt ingen præmier i turneringen, men Solrød ICL har hermed sikret sig evig hæder som vinder af den første holdturnering på BBO, arrangeret af Danmarks Bridgeforbund.

Bronzekampen blev vundet af Aarhus Mix over Charles CMN med cifrene 75-33. Kaptajn for Aarhus-mandskabet var Johan Hammelev, mens det af kanonfotograf Charles sponserede hold blev ledet af Lone Bilde. De 11 hold, som ikke nåede semifinalerne, kunne vælge at fortsætte i monradturneringen søndag. Det gjorde de ni hold, og vinder blev O Solo Mios med kaptajn Riccardo Mirasola ved roret.

Danish Dynamite Teams blev afviklet fra fredag til søndag. Der var generelt mange sjove spil og god stemning ved bordene, så det er ikke usandsynligt, at turneringen vender tilbage.

Se alle resultater fra turneringen her og læs mere her om turneringen.