Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

DM for begyndere 2021

 

Kvalifikation 

Søndag den 18. april 2021 kl. 13.00 inviterer Danmarks Bridgeforbund til sæsonens kvalifikation til DM for begyndere. Dette er en landsdækkende turnering for alle, som har højst to sæsoners bridgeerfaring.


Hvem kan deltage?

Kvalifikationen til DM for begyndere er for spillere, der er begyndt på bridge efter den 31. juli 2019. Det vil sige, at deltagere ikke må have været medlem af en klub, optjent mesterpoint eller fået reguleret handicap inden denne dato. Der kræves desuden gyldigt medlemskab af en DBf-klub (almindeligt eller K-medlemskab).

 

Turneringsformat

Der kåres lokale vindere, og alle rækkevindere + nummer 1-10 på landsplan kvalificerer sig til finalen i DM for begyndere, som spilles i Svendborg under Bridgefestivalen. Den præcise dato for finalen offentliggøres mandag d. 11. januar 2021 kl. 12.00.

Efter spillet får alle deltagere et hæfte med kortfordelinger, forslag til meldeforløb og et bud på, hvordan spillet kunne tænkes at gå. Der er præmier fra Danmarks Bridgeforbund.

Instruks til turneringsarrangører vil kunne læses her. Landsresultatet til kvalifikationen vil kunne ses her på siden søndag aften den 18. april (linket aktiveres et par dage før).

 

Spillesteder og tilmelding

Kommer senere