DM for begyndere 2021

 

Kvalifikationen blev ikke spillet i 2021 grundet corona-situationen. 

 

Kvalifikation 

Selvom det er usikre tider, planlægger vi stadig i Danmarks Bridgeforbund efter at kunne invitere til sæsonens kvalifikation til DM for begyndere søndag d. 18. april 2021 kl. 13.00. Her har bridgespillere med højest to års bridgeerfaring mulighed for at spille
mod andre på samme niveau.

Turneringen foregår i hele landet, så sæt kryds i kalenderen, tag din makker under armen og spil med om chancen for at kunne kalde jer danmarksmestre for begyndere.


Hvem kan deltage?

Kvalifikationen til DM for begyndere er for spillere, der er begyndt på bridge efter den 31. juli 2019. Det vil sige, at deltagere ikke må have været medlem af en klub, optjent mesterpoint eller fået reguleret handicap inden denne dato. Der kræves desuden gyldigt medlemskab af en DBf-klub (almindeligt eller K-medlemskab).

 

Turneringsformat

Der kåres lokale vindere, og alle rækkevindere + nummer 1-10 på landsplan kvalificerer sig til finalen i DM for begyndere, som spilles i Svendborg under Bridgefestivalen

Efter spillet får alle deltagere et hæfte med kortfordelinger, forslag til meldeforløb og et bud på, hvordan spillet kunne tænkes at gå. Der er præmier fra Danmarks Bridgeforbund.

Landsresultatet til kvalifikationen vil kunne ses her på siden søndag aften den 18. april (linket aktiveres et par dage før).

Instruks til turneringsarrangører vil kunne læses her. 

 

Til 3. - og 4. års spillere 

Grundet corona-situationen og sidste års aflysning af kvalifikationen til DM for begyndere, afholdes der i forbindelse med kvalifikationen til DM for begyndere en sideturnering. Her er alle DBf-medlemmer, der er startet på bridge efter d. 31. juli 2017 samt har et handicap på mindst 35, velkomne. Der er præmier fra Danmarks Bridgeforbund til vinderne.

Turneringen foregår samme tid og sted som kvalifikationen til DM for begyndere. 

 

Spillesteder og tilmelding

Kommer senere