Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Information til klubber 

 

 

Siden er opdateret d. 22. februar 2022

 

Bridgens Dag er et landsdækkende åbent hus-arrangement for alle klubber som gerne vil invitere interesserede indenfor og derved, forhåbentlig, få nogle nye medlemmer til vores medlemsklubber.

Alle klubber kan være med. Det eneste vi fordrer er, at I har lyst til at bruge noget tid på dagen og reklame for dagen, samt at I opretter et undervisningshold, hvis der er kursister til det eller sender interesserede hen til nabo-klubben. Man må meget gerne gå sammen to eller flere klubber omkring indsatsen og et efterfølgende hold, hvis det er en fordel netop for jer og jeres nabo-klub/ber.

Samtidig vil vi gerne opfordre distrikterne til at overveje om der skal oprettes fælles initiativer i distrikterne. Dette kan eksempelvis være en fordel i forhold til medieomtalen af Bridgens Dag. Desuden tilskynder vi til, at distrikterne sørger for, at der er et bredt repræsentativt antal deltagende klubber i jeres distrikt med til Bridgens Dag – også geografisk.

Jo flere klubber der er med, desto større er mulighederne for landsdækkende dækning af dagen.

Bridgens Dag afholdes i 2022 søndag 28. august 2022. Tilmeld allerede nu din klub til Bridgens Dag ved at skrive en mail til dbf@bridge.dk

 

Materialer og hjemmeside

Som altid kan man finde det nyeste materiale og inspiration på www.bridgensdag.dk, som er samlingspunktet online.

Vi er netop nu i fuld gang med, at opdatere og producere nyt materiale til Bridgens Dag 2022. 

Materialer brugt i både 2018 og 2020 kan du tilgå nederst på denne side. 

 

Del ud af jeres erfaringer

Hvis din klub var med sidste gang, og gerne vil dele ud af nogle erfaringer, gode historier eller råd til resten af klubberne, hører vi gerne fra jer, så vi kan få det på hjemmesiden og det kan komme alle til gode.

 

 

Materialer tidligere brugt til Bridgens Dag

Her kan du se tidligere materiale som er brugt til Bridgens Dag og som i år bliver erstattet med nyt materiale. Der er meget mere materiale tilgængeligt på www.bridgensdag.dk

 

Materialer brugt i 2020

Bemærk at dokumenter i word-format, kan ændre sig når du åbner dokumentet alt efter hvilken udgave af word du har. Du kan se original udgave i PDF-dokumentet.

God kommunikation 

Pressearbejde

Eventplanlæging 

 

Materialer brugt i 2018

Bemærk at dokumenter i word-format, kan ændre sig når du åbner dokumentet alt efter hvilken udgave af word du har. Du kan se original udgave i PDF-dokumentet.

God kommunikation

Pressearbejde

Eventplanlægning