Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
23. juni 2021

Bridge bliver en del af regnbue-begivenhed

 

Bridge er på programmet ved EuroGames, der afvikles til august - og du kan spille med. Bridgeturneringen har guldpoint på højkant og afvikles onsdag den 18. august i Kulturhuset på Islands Brygge i København.

EuroGames er et stort idrætsstævne med 29 forskellige sportsgrene, herunder bridge. Stævnet skal øge opmærksomheden om LGBT-sport og bekæmpe diskrimination i sport på baggrund af seksuel orientering. Danmarks Bridgeforbund mener, at bridge passer fint ind i denne sammenhæng. DBf's vision er: Bridge er den førende tankesport, som er både rummelig og inkluderende og dermed kan udøves af alle. Derfor tøvede vi heller ikke med at sige ja, da Happy Copenhagen, som arrangerer EuroGames, henvendte sig omkring et samarbejde. Bridge er mangfoldighed, og derfor skal kortspillet naturligvis også være på programmet. 

Samtidig med EuroGames afholdes også WorldPride i København. Det er første gang, disse to events afvikles samtidig, og tilsammen udgør de Copenhagen 2021. Copenhagen 2021 forventes at tiltrække 750.000 deltagere og tilskuere. Begivenheden består af et kulturspor med parade, et kulturspor med menneskerettighedskonference samt sportsstævnerne under EuroGames med omkring 6000 atleter. Copenhagen 2021 finder sted den 12. – 22. august.

Deltagerne til bridge og andre sportsgrene får adgang til meget mere end deres egen aktivitet. Foruden en unik oplevelse kan alle deltage i en stor åbningsceremoni sammen med andre sportsudøvere, få adgang til Sports Village og meget mere, som du kan læse om her.

Tilmelding til EuroGames er åben indtil den 12. juli. Læs mere om bridge til EuroGames og tilmeld dig her.

Læs mere om EuroGames på hjemmesiden www.copenhagen2021.com