Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
18. december 2020

Bridge til EuroGames 2021

 

København sætter i 2021 fokus på mangfoldighed og menneskerettigheder. Hovedstaden bliver nemlig vært for LGBTQI+ sportsstævnet EuroGames og WorldPride. 

EuroGames er et stort idrætsstævne med 29 forskellige idrætsgrene, herunder bridge. Stævnet skal øge opmærksomheden om LGBT-sport og bekæmpe diskrimination i sport på baggrund af seksuel orientering. Samtidig med EuroGames afholdes også WorldPride i København. Det er første gang, at disse to events afholdes samtidig, og tilsammen udgør de ’Copenhagen 2021’.

’Copenhagen 2021´forventes at tiltrække 750.000 deltagere/tilskuere og 5.000 atleter. Begivenheden består af et kulturspor med parade, et kulturspor med menneskerettighedskonference samt sportsstævnerne.

’Copenhagen 2021’ finder sted d. 12. – 22. august 2021. Onsdag d.18. august (bemærk at turneringen er rykket fra fredag d. 20. august til onsdag d. 18. august) er bridge på programmet i Kulturhuset Islands Brygge. 

Happy Copenhagen, som er arrangør af EuroGames, og Danmarks Bridgeforbund har indgået et samarbejde, hvor DBf står for at afvikle bridgeturneringen, som alle er velkomne til at deltage i. 

Danmarks Bridgeforbunds vision er: Bridge er den førende tankesport, som er både rummelig og inkluderende og dermed kan udøves af alle. Derfor tøvede vi heller ikke med at sige ja, da Happy Copenhagen henvendte sig omkring et samarbejde. Bridge er netop mangfoldighed, og derfor skal kortspillet naturligvis også være på programmet. 

Deltagerne til bridge (og andre sportsgrene under EuroGames 2021) får adgang til meget mere end det, de melder sig til. Alle får en unik oplevelse, kan deltage i en stor åbningsceremoni sammen med andre sportsudøvere, får adgang til Sports Village og meget, meget mere.

Tilmelding til EuroGames er nu åben - tilmeld dig bridgeturneringen her.

Læs mere om EuroGames på hjemmesiden www.copenhagen2021.com