Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
08. september 2020

Online bridge undervisning

 

Vi er glade for at kunne præsentere et helt nyt tiltag i DBf – online begynderundervisning i bridge. 
 
Formålet med projektet er at ramme mennesker, som gerne vil se bridge lidt an, inden de tilmelder sig undervisning i en klub. Samtidig kan online-undervisning være interessant for eksempelvis småbørnsforældre med en travl hverdag. Målet er naturligvis at gøre flere interesserede i at blive medlemmer i klubberne. Kurset kan således både ses som et selvstændigt studie, men også som et supplement til den undervisning, man får, hvis man er tilmeldt et begynderkursus i en klub. 
 
Undervisningen vil foregå via Microsoft Teams og BBO. Lektionerne er bygget op med lidt teori på teams suppleret med spil på BBO. Online-kurserne kommer til at foregå søndage fra kl. 15.00 til cirka kl. 16.30. På denne måde sikrer vi os, at vi ikke kommer i konflikt med undervisning i klubberne. Det første kursus er for begyndere og får plads til 24 deltagere. Både medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne, og uanset om man er medlem eller ej, er kurset gratis at deltage i. Første lektion er søndag den 20. september 2020 kl. 15.00. Efter jul vil vi sandsynligvis følge op med et fortsætter-kursus.
 
Online-undervisningen er en del af DBf's strategi om en øget digital tilstedeværelse - en strategi, som er blevet yderligere aktualiseret af corona-krisen. Da det er første gang, vi forsøger os med et projekt af denne type, må alle involverede være forberedt på begynderfejl, som vil blive rettet til hen ad vejen. Det kan heller ikke udelukkes, at kurset vil udvikle sig, når vi kommer i gang, da det også er en læringsproces, vi er i. 

Det er nu muligt at tilmelde sig kurset, og som altid foregår det via flexbillet her
 
Læs mere om kurset her på hjemmesiden