Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
05. oktober 2020

Seniorer spiller om net-mesterskab

 

For et år siden vandt de danske seniorer VM i Kina. Og nu stiller de gamle drenge og piger op til et nyt mesterskab - denne gang på nettet. Det polske bridgeforbund arrangerer European Seniors Cup, som er en slags uofficielt EM for seniorspillere. Turneringen finder sted på BBO fra den 5. til den 18. oktober. Hver aften fra den 5. til den 15. spilles en kamp over 20 spil, mens der de tre sidste dage er slutspil om mesterskabet samt en monradturnering om bronzemedaljen.

Danmark stiller op med Dorthe og Peter Schaltz, Dennis Koch-Palmund - Klaus Adamsen, Flemming Dahl - Thomas Berg, Mads Grove - Henrik Norman Hansen samt H.C. Nielsen - Knud-Aage Boesgaard. De tre sidstnævnte var med på det sejrende hold i Kina. Holdkaptajn er Bo Lønberg Bilde. Modstanderne tæller en lang række verdensstjerner, heriblandt Mats Nilsland fra Sverige, polske Michal Kwiecien og Andrea Buratti fra Italien.

Du kan følge med i resultaterne her. Du kan også læse den første bulletin med en oversigt over alle deltagende spillere her. Kampene er desværre ikke åbne for ugler, men hver dag bliver en match transmitteret på BBO med 30 minutters forsinkelse.