Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
14. november 2021

Steen Schou strøg til tops

 

Steens Schous rutinerede mandskab gik til tops i 1. division efter divisionsweekenden. Trods et nederlag i weekendens sidste kamp til Peter Schaltz fører Schou landets bedste række, hvor seks ud af 11 kampe er afviklet. Team PharmaService og Team Vepidan er dog tæt efter, og mange andre hold kan nå at blande sig i kampen om slutspilspladserne. Heriblandt er oprykkerne Lars Møller Sørensen, som overraskende førte efter første weekend. Møller Sørensen faldt lidt tilbage, men ligger stadig midt i rækken. I multiholdberegningen over de enkelte par er landsholdskandidaterne Dennis Bilde - Emil Jepsen klart bedst med 13,88.

I 2. division ligger Niels Henriksen nummer et efterfulgt af Lone Bilde og Morten Lund Madsen. På sidstnævnte hold spiller Rico Hemberg - Jesper Buus-Thomsen, som fører an i divisionens multiholdberegning med 13,32.

3. division vest har Jens M. Thomsen i pole position midtvejs, men nærmest med mindst mulig marginal. Afstanden ned til Aabenraa Bridge Center er blot 0,23 kamppoint. Tredjepladsen indehaves af Svend Brassøe. Mere sikker er Erik Wieds føring i 3. division øst. Wied har slået et hul på 13 kamppoint ned til Preben Schmidt og Jens Astrup på de næste pladser.

Trods coronakrise blev divisionsweekenden gennemført i god ro og orden. Næste gang divisionsholdene går i kamp om slutspilspladser og oprykninger er den 15.-16. januar.

Alle resultater fra divisionsturneringen kan ses her.