Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
01. juni 2022

Spil med i World Bridge Series

 

En af bridgeverdenens største begivenheder finder sted i Polen fra den 19. august og to uger frem. World Bridge Series spilles hvert fjerde år og består af både hold- og parmesterskaber foruden en række sidebegivenheder. Turneringerne er åbne for alle. Turneringens officielle hjemmeside er her.

Flagskibet i World Bridge Series er holdturneringen Rosenblum Cup, som blev indstiftet i 1978. Ved sidste World Bridge Series i 2018 blev trofæet vundet af holdet Zimmerman, som blandt andre bestod af norske Geir Helgemo og Tor Helness. Andenpladsen gik til Lavazza, som havde vores egen Dennis Bilde i startopstillingen. Du kan se en liste over Rosenblum-vinderne her. Ud over den åbne Rosenblum Cup er der holdmesterskaber for dame, senior og mixed samt parmesterskaber i de samme fire kategorier. Du kan læse mere om alle mesterskaberne her. Endvidere er der sideturneringer for både hold og par. Du kan se den fulde tidsplan her.

World Bridge Series spilles i Wroclaw, som er Polens fjerdestørste by og ligger i det sydvestlige hjørne af landet. Spillestedet er den historiske bygning Centennial Hall. Det polske bridgeforbund har lavet en lille invitationsvideo her. Ankomst og registrering foregår fredag den 19. august, og første turneringsdag er den 20. august. Festlighederne afsluttes lørdag den 3. september. 

Hold- og parmesterskaberne er relativt dyre at deltage i. Indskuddet i Rosenblum Cup er 1600 euro (cirka 11.900 kroner), mens eksempelvis seniorpar koster 400 euro (2975 danske kroner). Sideturneringerne bliver dog formentlig billigere. Link til tilmelding er her.