Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
29. juni 2023

Mesterpoint på Funbridge er forsinket

 

Opdateret torsdag den 29. juni kl. 13.20: Vi forstår den fortsatte utålmodighed og frustration vedrørende tilskrivning af mesterpoint i Funbridge-turneringer. Vi har nu endelig fået hul igennem til den rette person hos Funbridge, som har lovet at se på sagen og dermed genberegningen af mesterpoint. Vi håber derfor, vi kan have nyt efter festivalen.

- - -

Vi er helt opmærksomme på, at der fortsat udestår problemer med tildeling af mesterpoint (MP) ved spil på Funbridge. Det skyldes, at vi er stødt på nogle udfordringer, der umiddelbart tyder på, at tildelingen af MP ved spil på Funbridge bliver alt for høj (ca. 10 gange). Problemerne startede ved årsskiftet 2021-22.

Vi er nødt til at sikre, at der ikke sker en skævvridning og dermed uforholdsmæssig tildeling af MP, som kan underminere MP-systemets anseelse. Af samme grund har vi måttet rette henvendelse til Funbridge, og det tager tid. Alle, der har spillet turneringer på Funbridge i 2022, vil blive tildelt korrekt antal MP, når udfordringerne er løst.

Vi er klar over, at processen tager utilfredsstillende lang tid. Det er Henning Mikkelsen, vores forbundssuperbruger, der foretager beregningerne. Såfremt nogle har spørgsmål, må de derfor rette henvendelse direkte til Henning på hvm@bridge.dk.