Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
07. september 2022

Dansk guldmedaljevinder fortalte om bridge

 

Billeder af Prins Henrik og Bill Gates indledte et indslag om bridge i Go' morgen Danmark på TV 2. Billederne af de to bridgebegejstrede herrer var optakt til et langt interview med Christina Lund Madsen, som var inviteret i studiet, fordi hun for nylig vandt guld i det åbne VM for mixed hold.

Christina Lund Madsen fortalte blandt andet om, hvordan hun havde lært spillet som barn og senere var blevet rigtig grebet på en juniorcamp. Ifølge studieværten, Adam Duvå Hall, har bridge et image som et spil for ældre mennesker. Men Christina Lund Madsen kunne fortælle, at spillet er for alle - og at man kan møde alle personlighedstyper i bridgeverdenen.

Den nyslåede verdensmester havde taget et par meldekasser med i studiet og forklarede lidt om, hvordan spillet foregår. For eksempel kan en 4 spar-åbning lægge pres på modstanderne, som bliver tvunget til at gætte.

Christina Lund Madsen fortalte også, at hun på et tidspunkt som ung var blevet bedt om at skrive drømme for fremtiden ned. Her var en af ambitionerne at blive verdensmester, inden hun fyldte 50. Christina Lund Madsen er i dag 43 år.

Du kan desværre kun se indslaget, hvis du har TV 2 Play.

Christina Lund Madsen og holdkammerat Daniella von Arnim med guldmedaljerne: