Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
16. januar 2023

Simultanturnering blev et tilløbsstykke

 

Opdateret mandag den 16. januar kl. 12.00: Hele 270 par spillede med i Kreds 2's simultanturnering, som blev afviklet søndag den 15. januar. Turneringen blev afholdt på 11 spillesteder, og der blev både kåret lokale og samlede vindere. A-rækken blev vundet af Lars Korsholm og Anders Andersen fra Slotsbridge - Hillerød. Mestre i B-rækken blev Anni Birgitte Møller og Peter Bøgebjerg Hansen fra Ballerup Bridge Club, mens Lina Højbjerg og Betty Raaggard fra Ruder Es, Hvidovre tog sig af C-rækken.

De bedste fra alle tre rækker inviteres nu til finalen, som afvikles den 5. marts.

Du kan se alle resultaterne fra simultanturneringen her.

- - -

Har du lyst til at spille med i en helt ny turnering - med chancen for at blive inviteret til kredsfinalen og vinde guldpoint?

Søndag den 15. januar arrangerer Kreds 2 en simultanturnering på 11 forskellige spillesteder på Sjælland og Lolland-Falster. På hvert spillested kåres lokale vindere, ligesom de bedste i hele kredsen bliver fundet.

De par, som opnår de bedste resultater lokalt, inviteres til en kredsfinale, som afvikles søndag den 5. marts 2023. Ved de indledende heats er der sølvpoint på spil, mens parrene i kredsfinalen dyster om guldpoint.

De indledende heats bliver styrkeopdelt i tre rækker efter handicap. Kredsfinalen bliver ligeledes opdelt efter handicap.

Selv om turneringen arrangeres af Kreds 2, er deltagere fra andre dele af landet naturligvis velkomne.

Du kan læse mere om turneringen og se en liste over spillesteder her.

Du kan tilmelde dig simultanturneringen på denne mailadresse: simultan.bridge@gmail.com. Tilmeldingen er åben helt frem til torsdag den 12. januar. Indskuddet er 150 kroner pr. spiller, som også dækker eventuel deltagelse i finalen.