Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
03. januar 2023

Nyt forum skal skærpe kvinder i bridge

 

Er du en kvindelig bridgespiller med lyst til at forbedre dig og prøve dig selv af mod nye modstandere? Så er et nyt initiativ måske noget for dig. Initiativet er især målrettet spillere under landsholdsniveau.

Baggrunden er, at andelen af kvindelige bridgespillere i internationale konkurrencer er lav i forhold til mænd. Dette forhold vil det europæiske bridgeforbunds kvindekomite (WBC) gerne lave om på - og Danmarks Bridgeforbund er helt på linje. På initiativ af Helle Rasmussen fra damelandsholdet vil vi derfor gerne oprette et forum for kvindelige bridgespillere i Danmark. Forummet er åbent for alle - ikke mindst spillere under topniveau. Via forummet skal der arrangeres træningskampe og turneringer mod danske og udenlandske modstandere, primært online. Målet er at udvikle spillerne og give flere mod på at deltage i internationale konkurrencer. Du kan læse mere i et brev fra Helle Rasmussen her.

Som en del af det nye initiativ arrangerer WBC et særligt træningsprogram på RealBridge. Den første session finder sted den 16. januar, og det er gratis at deltage. Sessionen bliver ledet af den polske ekspert Katarzyna Dufrat, som har vundet flere internationale medeljer. Du kan læse mere her. Du kan også se en lille video fra Katarzyna Dufrat her.