Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
15. januar 2023

Kampen om slutspillet er stadig tæt

 

Opdateret søndag den 15. januar kl. 16.30: Team PharmaService er nyt førerhold i 1. division efter tredje divisionsweekend. Men PharmaService har kun to et halvt kamppoint ned til nummer to, Kasper Konow, og dysten om de fire slutspilspladser er i det hele taget tæt. Foruden Pharmaservice og Konow ligger Knud Harries og Team Vepidan p.t. til at skulle spille om danmarksmesterskabet. Men en stribe hold kan nå at klemme sig ind - heriblandt de forsvarende mestre John Norris, som efter en katastrofestart nu har arbejdet sig op på sjettepladsen med kun tre kamppoints afstand til nummer fire.

2. division har også et nyt tophold. Inden weekenden lå Karsten Vinther nummer et, men pole position er nu overtaget af Lone Bilde. Peter Teisen er nummer tre.

I 3. division øst er billedet det samme. Jens Astrup, som førte inden weekenden, er helt nede som nummer fire, mens førstepladsen besættes af Povl Sommer. Ole Raulund og Preben Thaarup ligger nummer to og tre.

Kun i 3. division øst er der stabilitet. Her fører Øyvind Hulgaard fortsat. Hulgaard er i øvrigt det eneste mandskab i hele divisionssystemet, som endnu ikke har tabt. De nærmeste forfølgere i 3. division vest er Team Virksomhedsbørsen og Henrik Kristensen.

Sidste divisionsweekend spilles den 5.-6. marts. Her bliver alle spørgsmålene omkring fordelingen af slutspilspladser samt op- og nedrykning afgjort.

Du kan se alle resultaterne fra divisionsturneringen her.

- - -

I 1. division er dysten om de fire slutspilspladser fortsat tæt. For eksempel er afstanden mellem nummer fire og fem, Peter Schaltz og Jesper Buus Thomsen, det mindst mulige - 0,01 kamppoint. Holdene kan styrke deres slutspilskandidatur lørdag-søndag, hvor den næste divisionsweekend afvikles.

Du kan følge med på BBO både lørdag og søndag. Lørdag sender vi kampen mellem Knud Harries og Peter Schaltz, som p.t. ligger nummer tre og fire. Søndagens kamp udvælges efter, hvilket opgør der ser mest spændende ud. Klar ved tasterne er Jan Nielsen og Silas Weber. I denne omgang spilles kun to kampe, hvilket betyder, at der ikke er nogen aftenhalvleg lørdag. Sendetidspunkterne på BBO er derfor 12.30 - 18.20 lørdag og 9.00 - 15.20 søndag. Du finder BBO her.

Også i 2. division og de to 3. divisioner er der mange uafklarede spørgsmål omkring op- og nedrykning. Du kan følge med i stillingerne her.

Der spilles i denne weekend i København, Odense og Aarhus. Ugler er naturligvis velkomne alle steder. Du kan se holdopstillinger, spilletidspunkter og adresser her