Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
03. maj 2023

Bridgespillere indtager hele Svendborg

 

OBS: Turneringen er udsolgt, da 48 par er tilmeldt. Efterfølgende par kan komme på venteliste. Send en mail til Christian Reinholdt på info@reinholdt-bridge.dk.

Konkurrencebridge behøver ikke at foregå ved grønne borde i et turneringslokale. I forbindelse med festivalen i Svendborg inviterer Bridgefonden til en guldturnering, som spilles på cafeer og beværtninger rundt omkring i Svendborg.

Guldtour de Svendborg fløjtes i gang søndag den 9. juli kl. 11 og slutter kl. 19.30. Undervejs skifter deltagerne spillested flere gange, inden alle til sidst samles på Hotel Svendborg. Der serveres gratis frokost og kage.

Guldturneringen arrangeres af Bridgefonden i samarbejde med Reinholdt Bridge & Travel. Turneringen har et væld af præmier - både til de bedst placerede og de største handicapforbedringer. Desuden er der naturligvis guldpoint på spil.

Guldtour de Svendborg koster 800 kroner pr. par. Overskuddet går ubeskåret til Bridgefonden, da både fondens bestyrelse og Reinholdt Bridge arbejder ulønnet. Bridgefonden har til formål at udvikle, udbrede og styrke turneringsbridge i Danmark, både som konkurrencesport og som social aktivitet, ikke mindst blandt børn, unge og ældre.

Bridgefonden vil i løbet af turneringen sørge for at registrere dit cpr-nummer, så du kan få fradrag. Du behøver ikke at være medlem af Danmarks Bridgeforbund for at spille. 

Du kan tilmelde dig turneringen her. Og du kan læse mere her.

Guldtour de Svendborg er en del af Dansk Bridgefestival, som du kan læse mere om her.

 

Svendborg danner ramme om en guldturnering, som kommer rundt i hele byen. Billedet er fra minifestivalen, som blev afholdt på byens torv i 2021. (Foto: Charles)