Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
17. august 2023

Spil om mesterskaber og guldpoint

 

Tilmeldingen til sæsonens damedivision og seniorhold er nu åben. I begge turneringer er der fri tilmelding, og vi håber, at mange har lyst til at komme ud og dyste om mesterskaber og guldpoint og samtidig få en hyggelig bridgeoplevelse.

 

Damedivisionen spilles som altid over tre weekender. Afhængigt af antallet af tilmeldinger er der måske en ændring i formatet i denne sæson. Hvis 18 eller færre hold tilmelder sig, spilles turneringen i én række. Baggrunden er at undgå små rækker (kun seks hold i 2. division i den forgangne sæson) og sikre, at deltagerne skal rejse så lidt som muligt. Med 19 eller flere hold spilles turneringen som hidtil med 10 hold i 1. division og de øvrige i 2. division.

Læs mere om damedivisionen her. Du tilmelder et hold via Flexbillet her. Tilmeldingsfristen er søndag den 1. oktober.

 

Seniorhold spilles efter den velkendte opskrift: To indledende weekender opdelt i en øst- og en vestpulje samt en fælles finaleweekend. Alle spillerne skal være født i 1960 eller tidligere.

Du kan læse mere om seniorhold her. Holdene tilmeldes via Flexbillet her. Tilmeldingsfristen er søndag den 24. september.