Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
07. november 2023

Elitepar træner på RealBridge

 

Hvis du har lyst til at se Danmarks bedste spillere træne, har du chancen hver mandag. Frem til jul vil en række landsholdspar og andre elitepar spille træningsturneringer mandag aften på RealBridge. For at ugle på RealBridge skal du benytte dette link. Du skal blot angive dit navn. Når du er inde, vælger du den begivenhed, du vil følge (turneringerne hedder normalt DanishTeampractice). Turneringerne begynder kl. 19.30, men der er indlagt 20 minutters forsinkelse af sikkerhedshensyn, så du kan ugle fra kl. 19.50.

Landsholdstræningerne spilles som parturneringer med imp-beregning. Turneringerne er åbne for par, som er blevet optaget i bruttotrupperne til de fire landshold, samt for 1. divisionspar og eventuelt stærke, udenlandske par med tilknytning til Danmark. 

Resultater og spil fra færdige træningsturneringer kan du finde via dette link. Angiv blot navn og vælg den relevante måned under "Results".

Træningsturneringerne begyndte mandag den 23. oktober. Hvis turneringerne bliver en succes, vil de muligvis fortsætte til næste år.