Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
07. november 2023

Christian Snabe er afgået ved døden

 

Christian Snabe er pludselig død. Christian Snabe blev blot 60 år gammel.

Christian Snabe var afholdt af alle på grund af sit behagelige gemyt, sin ordentlighed og sin venlighed. Christian Snabe var en stærk organisatorisk kraft i DBf. Han var gennem mange år kasserer i Distrikt København, ligesom han ofte deltog i blandt andet repræsentantskabsmøder. Han var engageret i at udvikle bridgen og var samtidig altid klar til at hjælpe, eksempelvis med regnskaber og kortlægning.

Ved bridgebordet var Christian Snabe en sand gentleman. Hans etik var førsteklasses, og han sørgede altid for at skabe en god stemning i forhold til både makker og modstandere - gerne med en munter bemærkning. Han var en omhyggelig spilfører, som til enhver tid anstrengte sig for at gøre sit bedste. Hvis han nogen sinde blev sur, var det på sig selv, hvis han følte, at han havde overset en mulighed.

Allerede som juniorspiller var Christian Snabe fremme i første række og vandt blandt andet sølv ved EF-mesterskaberne i midten af 1980'erne. I de senere år spillede han fast i åben division, ligesom han deltog i Superligaen ved DM for åbent par i september.

Christian Snabe efterlader et stort tomrum og vil blive savnet af alle, som kendte ham. 

Bisættelsen finder sted onsdag den 22. november kl. 14 fra Brøndsalen, Frederiksberg Runddel 1, 2000 Frederiksberg. Alle er velkomne. I stedet for blomster kan Bridgefonden betænkes med et beløb, MobilePay 61713 eller bankkonto 3543-11424732.

Æret være Christian Snabes minde.