Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
20. november 2023

Stem på dansker som årets kvindekoordinator

 

Årets koordinator inden for kvindebridge i Europa skal kåres. Den danske koordinator er Helle Rasmussen, som har gjort et stort arbejde for at fremme kvindebridge, blandt andet ved at arrangere træningsmatcher på nettet. Vi opfordrer derfor alle kvindelige bridgespillere i Danmark til at stemme på Helle. Du kan afgive din stemme her.

Det europæiske bridgeforbund, EBL, har en målsætning om at fremme kvindebridge, og DBf bakker naturligvis op. I løbet af de seneste år er der sket en rivende udvikling. EBL har oprettet en kvindekomite, som blandt andet udsender nyhedsbreve og har startet en YouTube-kanal. Der arrangeres jævnligt træningsmatcher og undervisningssessioner online, og for nylig blev den første Champions' Cup for kvinder spillet - hvor Danmark ved Leise Hembergs hold i øvrigt vandt sølv.

De fleste europæiske lande har udpeget en koordinator, og disse koordinatorer har spillet en vigtig rolle i udviklingen af kvindebridge. Derfor vil EBL nu kåre årets koordinator og har arrangeret en afstemning på nettet. Alle er berettiget til at stemme, men man kan kun stemme én gang. Afstemningen er åben frem til den 15. december.

Du kan læse mere om DBf og kvindebridge her.