Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
28. januar 2024

Mesterhold har generobret føringen

 

Opdateret søndag den 28. januar kl. 20.00: Leise Hemberg er i spidsen for damedivisionen efter den anden weekend af tre. Men afstanden fra de seneste fire sæsoners mester og ned til forfølgerne er ikke større, end at der fortsat er spænding om, hvor DM skal hen.

Leise Hemberg så ellers ud til at cruise mod endnu et danmarksmesterskab efter en storsejr over Camilla Husted, der førte inden weekenden, da holdene mødtes i weekendens tredje kamp. Men i sidste kamp tabte Hemberg til Kirsten Vesth-Hansen, mens Camilla Husted vandt 20-0 over Gerda Silke Holm. Resultaterne betyder, at Hemberg nu har et forspring på 11 point. Husted, der ellers lod til at have mistet pusten, er tilbage på andenpladsen. Tredjepladsen indehaves af Karin Jungdal, der ligger næsten lige med Husted. Nummer fire og fem er Kirsten Vesth-Hansen og Birte Eriksen.

Multiholden føres efter anden weekend af to gange Karin - Bech og Jungdal fra sidstnævntes hold. Nummer to er Tine Thisted Binder og Lisbeth Bentsen fra Anne-Marie Frøhlichs hold, mens Grete Voldsgaard og Anna Mette Nielsen fra Team Birte Eriksen er på tredjepladsen.

Du kan se alle resultaterne fra damedivisionen her.

Damedivisionen afgøres den 16.-17. marts, hvor alle holdene spiller i Køge.

- - -

I damedivisionen er der lagt op til topopgør i weekendens tredje kamp. Her spiller de forsvarende mestre, Leise Hemberg, der har vundet de seneste fire mesterskaber, mod Camilla Husted, der overraskende fører divisionen efter første weekend.

Camilla Husted vandt alle fem kampe i første weekend og fører med 72,85 kamppoint. Leise Hemberg er dog ikke langt efter på andenpladsen med 67,60 kamppoint. Afstanden er heller ikke stor ned til de næste forfølgere. På tredje-, fjerde og femtepladsen finder vi Kirsten Dalgaard, Kirsten Vesth-Hansen og Birte Eriksen med henholdsvis 67,26, 67,04 og 66,53 kamppoint. Hele stillingen, multihold med videre fra damedivisionen kan ses her.

Damedivisionen spiller i denne weekend i Østsjællands Bridgecenter i Køge og Bridgeklubben Bellevue i Aarhus. Ugler er naturligvis velkomne begge steder. Der er ikke BBO-transmission i denne omgang. Det er der til gengæld fra den afsluttende dameweekend, som spilles den 16.-17. marts.

 

Det førende hold efter første weekend. Fra venstre: Holdkaptajn Camilla Husted, Charlotte Yde, Charlotte Monberg og Ulla Korre Pedersen. (Foto: Ella Rosthøj)