Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
28. januar 2024

Endnu en sejr fuldender triumftog på Island

 

Opdateret søndag den 28. januar kl. 22.20: Det blev til hattrick, da holdet Apres- Bridge Champs vandt holdturneringen ved Reykjavik Bridge Festival. Samme hold sejrede også i World Bridge Tour på Island tidligere på ugen, og to par fra mandskabet besatte første- og andenpladsen i parturneringen ved Reykjavik Bridge Festival.

Apres- Bridge Champs er på papiret tysk, men fire af de seks spillere er danske, og de to sidste har stor tilknytning til Danmark. Bridgechampionerne er Dennis Bilde, Martin Schaltz, Morten Bilde og Dorte Cilleborg Bilde, der alle er heldanske, samt tyske Sabine Auken og amerikanske Roy Welland, der har boet i landet og spillet i den danske 1. division.

I den sidste kamp ved Reykjavik Bridge Festival besejrede Apres- Bridge Champs engelske de Botton 22-0, hvilket svarede til 16,39-3,61 i kamppoint. Sejren var ikke garanteret, men da de to nærmeste konkurrenter meget belejligt spillede uafgjort, var guldmedaljerne hjemme.

I alt 93 hold deltog i turneringen. Foruden Apres- Bridge Champs stillede fire hold op under dansk flag. Bedst placeret blev The Dudes på 12.-pladsen. The Dudes bestod af Kasper Konow, Michael Askgaard, Mikkel Larsen og Kasper Billy Jacobsen. 

Du kan se alle resultaterne fra holdturneringen her.

 

Sejr nummer tre på Island blev fejret af: Roy Welland, Sabine Auken, Dennis Bilde, Martin Schaltz, Dorte Cilleborg Bilde og Morten Bilde.

- - -

Opdateret lørdag den 27. januar kl. 10.40: Dennis Bilde og Martin Schaltz kom først over målstregen i den store parturnering ved Reykjavik Bridge Festival. Med en score på 57,6 procent toppede Bilde og Schaltz det 158 par store felt.

Nummer to med 57,3 procent blev såmænd Sabine Auken og Roy Welland. Den tysk-amerikanske konstellation med tråde til Danmark vandt for to dage siden World Bridge Tour Reykjavik på hold med netop Dennis Bilde og Martin Schaltz. Tredje par ved denne lejlighed var Dorte Cilleborg Bilde og Morten Bilde.

I alt var der ni danske par med i turneringen i Reykjavik. Næstbedste rød/hvide duo var Mads Eyde og Christian Lahrmann som nummer 18.

Du kan se alle resultater fra parturneringen her.

Reykjavik Bridge Festival fortsætter lørdag og søndag med holdturnering. Får vi mere dansk succes?

 

Martin Schaltz og Dennis Bilde efter sejr nummer to på Island:

- - -

Torsdag den 25. januar: Holdet Apres- Bridge Champs, der er 4/6 dansk, vandt torsdag World Bridge Tour Reykjavik. Førstepladsen kom i hus efter en sikker finalesejr på 109-46,1 mod indiske Mavericks.

Bridgemestrene er: Dennis Bilde, Martin Schaltz, Morten Bilde, Dorte Cilleborg Bilde, Sabine Auken og Roy Welland. De fire førstnævnte er heldanske, mens Auken og Welland har tilknytning til Danmark og blandt andet har spillet i den danske 1. division.

Apres- Bridge Champs blev nummer to i den indledende alle mod alle-runde efter Mavericks, men i finalen var der aldrig tvivl om sejren. I første sektion af tre blev modstanderne nærmest udraderet med 70-3, og føringen blev udbygget i anden sektion, der blev vundet 39-33. Selv om modstanderne havde 10,1 point med i overførsel, var forspringet så stort, at Mavericks kastede håndklædet på bridgebordet. Sejren indbragte en solid førstepræmie på 12.000 euro (cirka 90.000 kroner).

I turneringen deltog også et dansk juniorhold, Pigerne på tur, der trods navnet havde en ligelig kønsfordeling: Søstrene Sophie og Amalie Bune samt Viktor Kolding og Daniel Brandgaard. Holdet blev nummer sidst blandt de 18 deltagere, men var dog ikke langt efter de nærmeste.

Du kan se alle resultaterne fra World Bridge Tour Reykjavik her.

Bridgeaktiviteterne på Island fortsætter i de kommende dage. Fra torsdag den 25. og frem til søndag den 28. januar spilles Reykjavik Bridge Festival, hvor mange danskere er i aktion. Du kan følge med i resultaterne fra den islandske bridgefestival her.

 

På vulkaner efter sejr på vulkanøen. Fra venstre: Dorte Cilleborg Bilde, Sabine Auken, Morten Bilde, Roy Welland, Dennis Bilde og Martin Schaltz: