Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
09. februar 2024

Spil for Danmark ved World Bridge Games

 

Du har nu chancen for at komme til at repræsentere Danmark ved World Bridge Games, tidligere OL i bridge. Turneringen finder sted i Buenos Aires i Argentina fra den 22. oktober til den 5. november 2024.

Eliteforum og DBf har valgt en ny tilgang til turneringen, hvad angår udtagelse og støtte. Alle kan som hold melde sig som interesserede i at repræsentere Danmark i en af de fire rækker – åben, kvinde, mixed og senior. Hvis flere hold melder sig, afholdes eventuelt en udtagelsesturnering i slutningen af februar. Afhængig af antallet af interesserede hold afvikles turneringen enten fysisk eller på RealBridge.

DBf tilmelder de hold, som bliver udvalgt til at repræsentere Danmark, betaler indskud og stiller spillertrøjer til rådighed. DBf giver et tilskud på mindst 20.000 kroner pr. hold. Støtten kan stige, hvis vi ikke tilmelder hold i alle rækker. Alle øvrige udgifter afholdes af holdene selv. Holdene skal også selv booke billetter, hotel og alt, hvad der ikke direkte har med turneringen at gøre. Et hold, der vinder retten til at repræsentere Danmark, må efterfølgende gerne supplere sig med yderligere kvalificerede spillere. Ønskes udskiftning af spillere, skal det godkendes af Eliteforum.

Vi håber, at flere hold vil melde sig, så Danmark kan blive repræsenteret i alle rækker. Interesse for deltagelse skal meddeles DBf på dbf@bridge.dk senest den 15. februar 2024. Tilmelding til kvalifikationen koster 500 kroner pr. hold.