Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
11. marts 2024

Pokalhold spiller næste runde til april

 

Lodtrækningen til næste runde i pokalturneringerne er nu foretaget.

I hovedturneringen er holdene nået til runde 5, hvor 10 hold med divisionsspillere træder ind. Alle otte hold med 2. eller 3. divisionsspillere er nu med ligesom to hold med 1. divisionsspillere. Efter lodtrækning blev de to i sidstnævnte kategori Kasper Konow og Flemming Poulsen. De resterende syv hold med 1. divisionsspillere kommer med fra næste runde.

Du kan se lodtrækningen til 5. runde her.

I Breddepokalen skal holdene spille runde 4. I runde 4 deltager de hold, som har vundet i runde 3, samt vinderne fra runde 2A, i alt 14 hold. De syv vindere går videre til kvartfinalen sammen med en enkelt lucky loser fra runde 4.

Lodtrækningen til runde 4 i Breddepokalen er her.

Den officielle spilledato for næste runde i begge pokalturneringer er søndag den 21. april. Holdkaptajnerne har dog mulighed for at aftale en anden dato indbyrdes, normalt højest 14 dage senere. Endvidere må pokalkampe afvikles på nettet, hvis begge kaptajner er enige om det. I Breddepokalen kan udeholdet kræve, at kampen skal spilles på nettet, hvis afstanden fra kaptajnens adresse til spillestedet er over 150 kilometer.

Bemærk, at nogle af kampene i begge turneringer er udsat. Mesterpoint tildeles først, når alle kampe i en runde er afviklet.