Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
21. marts 2024

Vær en del af noget stort - bliv frivillig til EM i Herning

 

 
EM i bridge kommer til Danmark fra d. 24. juni til d. 4. juli 2024, hvor Herning Kongrescenter danner ramme om slaget om Europa. 
 
Der arbejdes på højtryk i Herning for at blive klar, når Europas bedste bridgespillere indtager byen. Har du lyst til at hjælpe til, så kan du blive frivillig til EM, hvor i alt 350 vagter skal besættes. Der er som udgangspunkt tale om halvdagsvagter, men man kan også hjælpe til hele dage. Og der er ikke loft over, hvor mange vagter man kan få.
 
Der er bl.a. brug for hjælp til følgende opgaver:
  • BBO-operatører/tastere (kun heldagsvagter)
  • Informationen (helpdesk)
  • Kortbytning
  • Blå mænd (kræver lidt fysik) 
Er du interesseret, kan du læse mere om de konkrete arbejdsopgaver her
 
Praktisk information
Alle frivillige på vagt får en spisebillet, som også inkluderer drikkevarer. Desuden afholdes en frivilligfest onsdag d. 3. juli i Herning Bridgeklub, som du naturligvis er inviteret med til. 
Bemærk venligst, at transport og overnatning ikke dækkes. Til dem der har brug for overnatning, tilbydes overnatning hos bridgespillere i Herning. Der kan dog ikke garantere overnatning til alle, så det er først-til-mølle-princippet. Er du interesseret i overnatning skal du kontakte Henrik Lodahl. Kontaktoplysningerne ses længere nede. 
 
På EM-hjemmesiden her kan du læse alt om at være frivillig til EM i Herning. Du kan også tilmelde dig konkrete vagter her.
 
Kontakt
Har du spørgsmål til det at være frivillig under EM, er du velkommen til at kontakte Henrik Lodahl, som er frivilligansvarlig. Henrik kan fanges på tlf.: 4015 2800 eller på mail: mail@embridge2024.dk