Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
03. juni 2024

Pokaloverraskelse skal op mod 1. divisionshold

 

Opdateret mandag den 3. juni: Pokalturneringerne er nu inde på opløbsstrækningen, og spændingen fortættes. 

I hovedturneringen er der trukket lod til kvartfinalerne. Kvartfinalerne byder blandt andet på et opgør mellem Peter Schaltz og Morten Stege, begge med 1. divisionsspillere på holdet. Årets største pokaloverraskelse er nok Poul Bo Madsen. Holdet skal i kvartfinalen op mod Morten Klug, som består af fire spillere fra 1. divisionsholdet Team Vepidan. Det bliver en svær opgave for Poul Bo Madsen - men pokaloverraskelser er set før. Du kan se lodtrækningen til kvartfinalerne her.

Officiel spilledag for kvartfinalerne er søndag den 25. august. Holdkaptajnerne har dog mulighed for indbyrdes at aftale en anden spilledato inden for visse rammer.

De hold, som kæmper sig videre fra kvartfinalerne, er i slutspillet, der afvikles den 7.-8. september 2024. Samme weekend spilles også slutspillet i Breddepokalen. I Breddepokalen er deltagerne i slutspillet allerede kendt, da kvartfinalerunden netop er afivklet. En af kvartfinalerne er dog udsat og spilles den 21. juni. Lodtrækningen til slutspillet i Breddepokalen er allerede foretaget. Du kan se lodtrækningen her.

Slutspillet for hovedturneringen og Breddepokalen afvikles sammen den 7.-8. september. Spillestedet er ikke fastlagt endnu, men vælges ud fra, om der er flest deltagende hold, som er hjemmehørende øst eller vest for Storebælt.

Bemærk, at mesterpoint for den netop afviklede runde i begge pokalturneringer først tildeles, når alle kampe i runderne er afviklet.