Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
07. juli 2024

Så er det blevet festivaltid

 

EM i Herning har nået sin afslutning ...

Nu står den på festival, og en masse bridgespillere fra både ind- og udland er draget mod Svendborg. 

Kan du ikke selv være til stede i Svendborg, så fortvivl ej. 

Der er masser af muligheder for at følge med i resultater, startlister med videre på bridgefestival.dk. Her kan du også finde de daglige bulletiner, hvor der er rigeligt med læsestof om turneringer, interviews og nyt om stort og småt, når vi endelig igen mødes fra nær og fjern til festival i Svendborg.

Der vil også løbende blive opdateret med billeder og andet godt på Facebook. Du kan sagtens følge med på Facebook, selv om du ikke har en profil selv. Klik på Facebook-feedet på forsiden af bridge.dk, så kan du se det hele.

Via bridgefestival.dk kan du nemt holde øje med, hvordan det går dem, du kender. Du kan også hurtigt få svar på, hvem der bliver nye danmarksmestre for både mixed par, damepar, seniorpar, åben par og begyndere. Du kan se, hvem der bridge-golfer bedst. Og du kan finde ud af, hvem der stikker af med de mange præmier i en af verdens største holdturneringer, VINOBLE Open, hvor mere end 700 spillere mødes.

Den allerbedste måde at følge med på er selvfølgelig at komme til Sydfyn og deltage i årets store bridgeevent i Svendborg Idrætscenter på Ryttervej. Der er stadig masser af muligheder for at spille med. 

Har du brug for at ringe til os i løbet af ugen, kan vi kontaktes på tlf. 9189 5213 alle festivalens dage.

Vi ses!