Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Du er velkommen

- til at besøge os i Herlev. Vi bor Hørkær 32B tæt på Herlev Hovedgade, Herlev Ringvej og Herlev Station.

 

 

Kører du i bil?

Fra Herlev Ringvej kører du ind ad Mileparken (der er en McDonalds og en Shell tankstation på hjørnet). Drej til højre ad Hørkær, og så er det første indkørsel på venstre hånd. Drej til venstre igen med det samme og kør om på den side af bygningen, der vender ud mod Mileparken. Nr. 32B er den tredje indgangsdør. Vil du se det på et kort, se her.

Du skal have en parkeringstilladelse liggende i forruden på din bil, så du ikke får en afgift for at parkere på pladserne foran vores indgangsdør. Der ligger en bunke med parkeringstilladelser lige inden for vores indgangsdør.

 

Kører du med tog eller bus?

Herlev Station ligger på S-togslinje C og H (mellem Frederikssund og hhv. Klampenborg og Farum). Fra stationen kan du gå eller tage en bus. Der er cirka 800 meter, og det tager knap 10 minutter at gå. Hvis du går, skal du ud på sydsiden af banelinjen og henad Mandolinvej. Gå ind under Herlev Ringvej og drej sydpå ad Glødelampen. Den går ud i Hørkær, hvor du drejer til venstre. Nr. 32B ligger i den sidste bygning på højre hånd inden Mileparken (over for Shell-stationen). Med bus skal du med linje 145 til Mileparken.

Buslinje 300S mellem Gl. Holte og Ishøj Station har et stoppested på Herlev Ringvej ved Mileparken. Linje 330E mellem Nærum Station og Ishøj Station har et stop ved Ringvejsbroen lige nord for Mileparken. Linje 161 mellem Lyngby Station og Rødovre Station og linje 145 mellem Herlev Station og Skovlunde Station har stoppested på Mileparken lige ved Hørkær.

Find rejseinformation på www.rejseplanen.dk eller http://www.moviatrafik.dk/dinrejse/pages/dinrejse.aspx.