Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Juniorbridge i Danmark

 

Juniorbridge er for unge under 25 år. Bridge kan dyrkes på alle niveauer og med alle former for engagement.

Danmarks Bridgeforbund tilbyder hvert år juniorer bridgeaktiviteter på alle niveauer. Gratis camps, hvor vi introducerer dig for bridge via leg og alvor, undervisning for de videbegærlige, mesterskaber, hvor der er plads til alle og landsholdsaktiviteter. Følg med i aktiviteterne på Facebookgruppen Juniorbridge i Danmark. Du kan læse mere om juniorlandsholdene her.

 

Arrangementer for unge

Juniorcamps

Ca. tre gange om året afholdes der juniorcamp - helt gratis for alle under 25 år. 

Vi ved endnu ikke hvornår, den næste juniorcamp afholdes, men følg med her på siden.

 

Pizza og bridge i Lyngby

Hver tirsdag har børn og unge nu mulighed for at lære bridge eller bliver endnu bedre. Arrangementet Pizza & Bridge har premiere tirsdag den 28. september og fortsætter hver tirsdag. Tidspunktet er kl. 17.30 til cirka 21.30, og stedet er Lyngby Bridgeklub, Lundtofteparken 43A.

Faste undervisere bliver Ella Rosthøj og Daniel Brandgaard, som begge er rutinerede juniorspillere. Tilmelding er ikke nødvendig, alle kan bare dukke op. Der er gratis pizza og sodavand til de fremmødte.

Se opslag for arrangementet her.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller har fået lyst til at være med på en juniorcamp, så skriv til dbf@bridge.dk eller ring til juniorkoordinator Morten Bilde, som altid sidder klar til at svare på gode og dumme spørgsmål på 2830 2717.

 

 

U26-komiteen og Danmarks Bridgeforbund arbejder tæt sammen med Dansk Skolebridge om udbredelsen af kendskabet til bridge blandt børn og unge. Find også Dansk Skolebridge på Facebook.