Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Juniorlandsholdene

 

Danmarks juniorlandshold har i lange perioder været blandt verdens bedste. To gange har Danmark vundet VM, i 1997 og i 2008. Dertil kommer bronze i 1995 og 1999 samt sølv i 2003.

 

Juniorerne har deres egen plads under Eliteforum, hvor man kan læse, hvem der skal spille for Danmark i de internationale turneringer samt om træningsforberedelserne. Det gælder nemlig om at være fit for fight over hele linien. Læs mere om juniorlandsholdet her.

U26-komiteens elitearbejde sponseres årligt af Investeringsrådgivning A/S

Investeringsrådgivning A/S støtter årligt alle danske juniorer, der spiller konkurrencebridge, deltager i landsholdets træningsgruppe og tager juniorer med ud på bridgeophold i udlandet.

Adm. direktør Michael Krogh Andersen, som selv er en passioneret bridgespiller, fortæller om, hvorfor han har et ønske om at støtte juniorerne:

"Jeg vil gerne støtte juniorerne, da det er her, fremtidens stjerner befinder sig. I mit arbejde med investeringer skal man tænke i andre baner end andre for at få succes, og det har jeg opdaget at f.eks. Dennis Bilde gør. Og dette mod til at tænke alternativt og være sig selv vil jeg gerne støtte".

 

Michael Krogh Andersen med Dennis Bilde ved Copenhagen Bridge Invitational i 2013

Michael Krogh Andersen med Dennis Bilde ved Copenhagen Bridge Invitational i 2013

 

Investeringsrådgivning A/S har over de seneste 21 år (2014) leveret et årligt afkast på 13% i gennemsnit med den investeringsfilosofi, at den væsentligste forudsætning for at skabe et godt langsigtet afkast er at undgå at tabe penge.