Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
20. januar 2021

Fungerer du som turneringsleder i klubben, og er du ikke certificeret, men ønsker at blive det?

 

Man kan i DBf blive certificeret som klubturneringsleder. Er man dette, så får man et certifikat, og kan desuden vælge om man vil have sit navn, (og evt. nogle kontaktoplysninger) vist på bridge.dk, på en liste over netop dem der er certificerede. Og endeligt, så er det også adgangsbilletten til at melde sig til turneringsleder-modul 4, hvis man måtte ønske dette.
Den officielle, og til nu eneste mulighed for certificering er, at man aktivt deltager i DBfs turneringsledermoduler: modul 1, modul 2 og modul 3. Og at man ved slutningen af modul 3 består en test med spørgsmål formuleret ud fra de lovparagraffer, der er gennemgået på de 3 heldagsmoduler.
 
Uddannelsesudvalget har nu valgt at åbne for, at man også kan blive certificeret, hvis man opfylder visse krav.
Kravene er:
  1. At man på et tidspunkt har fulgt nogle grundkurser i turneringsledelse, der ikke nødvendigvis har levet op til DBfs nuværende retningslinjer og standarder for modulerne mht. opbygning, indhold, varighed mv.
  2. At man i et vist omfang har fungeret som turneringsleder i en klub de seneste par år.
  3. At man ønsker at blive certificeret.
  4. At man følger et et-dags merit/opfriskningskursus, hvor dagen afsluttes med en test magen til den officielle. Testen skal bestås.
Hvis du opfylder ovenstående punkter 1 - 3 og overvejer et merit-kursus, så skriv en mail til DBfs fagansvarlige for klubturneringslederuddannelsen: Jørn Plet, plet@c.dk.
Skriv: ”klubturneringsleder” i emnefeltet. Skriv hvor du bor i landet, og skriv evt. også kort om hvordan du opfylder punkt 1 og 2.
Hvis der bliver tilstrækkelig tilslutning, så vil der blive udbudt et eller flere merit-kurser. Kursernes geografiske placering vil, så vidt muligt, tage hensyn til hvor kursisterne er bosat.
 
Du er også velkommen til at tage kontakt til Jørn Plet, hvis du er i tvivl eller blot gerne vil høre lidt mere.
 
Jørn Plet
mobil: 2334 6981
mail: plet@c.dk