Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst
04. marts 2020

Ny donation fra Fonden for Fynske Bank

 

Fynske bank fortsætter sit hovedsponsorat for Dansk Bridgefestival

Fonden for Fynske Bank har netop doneret 100.000 kr. over de næste to år til Dansk Bridgefestival. Det betyder, at Fynske Bank fortsætter sit hovedsponsorat for festivalen, der begyndte med en flot bevilling for årene 2018 og 2019. Bridgefestivalen skal være i Svendborg frem til 2024, hvilket blev besluttet sidste år.

Filialdirektør i Fynske Bank, Kirsten Elkjær siger: ”I Fynske Bank er vi glade for at kunne bakke op om festivalen med et sponsorat. Det er en stor gevinst for Svendborg, at Danmarks Bridgeforbund har valgt vores by til afholdelse af Dansk Bridgefestival. I den uge hvor turneringen afholdes hører vi, at der er betydeligt mere liv i byens forretninger/restauranter, hvilket er til glæde for alle.”

Direktør i Danmarks Bridgeforbund Charlotte Fuglsang, siger. ”Det er en stor glæde for Danmarks Bridgeforbund, at vi kan fastholde Fynske bank som en stærk partner for vores bridgefestival”. Og fortsætter: ”Et fortsat sponsorat medvirker til, at vi kan udvide vores turneringsprogram med flere mindre og mere fleksible turneringer og med tiden trække endnu flere deltagere til festivalen. Samtidig giver bevillingen mulighed for en mere professionel håndtering af vores turneringer under festivalen med en forbedret turneringsafvikling”.