Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Nye hædersbevisninger 2020

 

Tidligere hædersbevisninger kan du se her

 

Sølvnål til Anna von Lowzow

Anna von Lowzow er blevet hædret med Danmarks Bridgeforbunds sølvnål. Lørdag d. 5. september 2020 dukkede DBf's formand, Nis Rasmussen, uanmeldt op ved den private turnering Estruplund Invitational og overrakte Anna von Lowzow sølvnålen for sine mange års indsats for bridge.

Anna von Lowzow er journalist og filminstruktør. Hun er ikke mindst kendt for at producere tv-serien Prins Joachim fortæller, der handler om Danmarks historie. I et af afsnittene om vores undervisningssystem var Prins Joachim på besøg på en skole og fulgte med i undervisningen i skolebridge. Anne von Lowzow har også haft en række funktioner inden for dansk bridge, blandt andet er hun tidligere medlem af hovedbestyrelsen.

Anna von Lowzow fik både sølvnål, blomster og diplom af DBf's formand, Nis Rasmussen.

 

 

Guldnål til Michael Fiorini

Michael Fiorini fik overrakt DBfs æresnål i guld under repræsentantskabsmødet 2020. 
 

Michael Fiorini, der efter ni år som næstformand har valgt at stoppe sit arbejde i DBf's hovedbestyrelse, er blevet dekoreret med DBf's guldnål på repræsentantskabsmødet. Formand for DBf's hovedbestyrelse, Nis Rasmussen, takkede Michael Fiorini for hans store arbejde og sit store udsyn for at udvikle både DBf og bridgen. Nis Rasmussen sagde blandt andet, at Michael altid havde blikket rettet mod, hvad der tjener forbundet bedst, og hvad der er i medlemmernes interesse.
 

Formand i Danmarks Bridgeforbund, Nis Rasmussen, overrakte diplom og guldnål til Michael Fiorini.