Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Online fortsætterkursus i bridge

- torsdag aften

 

Vi tilbyder nu et fortsætterkursus i bridge i Nordisk Standard.

Fortsætterkurset er for alle, der har gennemført et begynderkursus i bridge. Er du helt ny inden for bridgeverdenen, anbefaler vi ikke dette kursus, da det forudsætter et kendskab til de mest basale forhold om bridge. Men hvis du er nybegynder og gerne vil prøve kræfter med bridge, så læs mere her

Vi forsøger som altid med vores online bridge-kursus at bringe den almindelige undervisning hjem til jer i stuerne, og at gøre det så levende og spændende som muligt. Undervisningen vil foregå via Teams og på RealBridge, som er en platform, hvor man kan se og tale sammen omkring bridgebordet.

 

Praktisk information om kurset

Pris: 450 kr. for 12 lektioner. Prisen er inkl. undervisningsmateriale (Nordisk Standard bog 2) samt kursusmedlemskab og mentorforløb i en klub 

Maks. antal deltagere: 16 (ved mindre end 12 deltagere, kan vi ikke garantere at undervisningen gennemføres).

Hvornår: Torsdage kl. 19.00 - 21.30. Første lektion er d. 10. februar og sidste lektion er d. 12. maj.

Tidspunkt: Hver lektion starter kl. 19.00 og slutter ca. kl. 21.30. 

Underviser: Jannich Laursen 

Tilmelding: TILMELD DIG VIA DETTE LINK. Tilmeldingsfristen er torsdag d. 3. februar kl. 12.00.

 

Når du betaler tilmeldingsgebyr, giver vi dig samtidig et kursusmedlemskab samt mentorforløb med en klub. Du vil følge begynderforløbet online sammen med andre kursister fra hele landet, men vil blive koblet sammen med en fysisk klub, hvor du også får en mentor fra klubben tilknyttet. 

Hver kursist og mentor aftaler indbyrdes, hvordan de vil køre forløbet. Men mentoren vil præsentere dig for klublivet, måske spille med dig nogle gange under undervisningsforløbet mv.

Det kan være, at du er henvist af en klub eller selv har et ønske om en bestemt klub. Men ellers finder vi en klub til dig. 

 

Hvordan kommer det til at foregå?

Vores online fortsætterkursus i bridge tager udgangspunkt i, at du lærer ved at spille kort. Derfor vil hver lektion bestå af en teoretisk gennemgang, hvorefter vi spiller nogle spil i dagens emne. 

Den teoreriske gennemgang foregår på Microsoft Teams, hvor alle deltagere samt underviseren både kan se og høre hinanden. Efter den teoretiske gennemgang af dagens emne vil I spille nogle spil. Spillene spilles på internetplatformen RealBridge. På RealBridge kan du se og tale med makker og modstandere ved bridgebordet.

Hver undervisningslektion består således af:

  • Teoretisk gennemgang 
  • Spil

 

Du undervises i dette forløb efter systemet Nordisk Standard. 

 

Krav til udstyr

Da vi skal bruge RealBridge til at spille på, er det vigtigt, at du har en computer, bærbar eller en tablet med video. Du kan ikke bruge telefonen til at spille på.

Desuden anbefales det at bruge browsere som Google Chrome, den nye version af Microsoft Edge, Firefox eller Safari (Safari skal anvendes, hvis du benytter Apple iPad). Generelt anbefaler vi at bruge Google Chrome. 

Du kan ikke bruge den gamle version af Edge eller Internet Explorer.

Du kan teste om din computers kamera og mikrofon virker på RealBridge via dette link: https://play.realbridge.online/camera.html 

Bemærk venligst, at nogle arbejds-PC'ere har en firewall installeret, som ikke tillader brugen af RealBridge. Vil du med på kurset og er det en arbejds-PC du har tænkt dig at bruge, så kontakt sekretariatet og vi kan teste om din computer vil virke. 

 

Plan for undervisningsforløb

Forløbet tager udgangspunkt i Nordisk Standard, som alle deltagere får udleveret med deres tilmelding. Der kan dog forekomme mindre ændringer i planen.

Alle lektioner starter kl. 19.00 og slutter omkring kl. 21.30. 

Dato  Lektion Emne
10. februar 2022 Lektion 1  Opsummering og spilføring(kapitel 1)
17. februar 2022 Vinterferie - ingen lektion 
24. februar 2022 Lektion 2 Meldinger efter en spærremelding (kapitel 2)
3. marts 2022 Lektion 3 Meldinger efter åbning 1NT (kapitel 3)
10. marts 2022 Lektion 4 Mere om svarers anden melding (kapitel 4)
17. marts 2022 Lektion 5 Mere om åbners anden melding (kapitel 5)
24. marts 2022 Lektion 6 Fjerde farve krav (kapitel 6)
31. april 2022 Lektion 7 Mere om modspil (kapitel 7)
7. april 2022 Lektion 8 Indmeldinger (kapitel 8)
14. april 2022 Påskeferie - ingen lektion 
21. april 2022 Lektion 9 Mere om oplysningsdoblinger (kapitel 9)
28. april 2022 Lektion 10 Mere om stærke hænder (kapitel 10)
5. maj 2022 Lektion 11 Bridgelovene og systemkort (kapitel 11)
12. maj 2022  Lektion 12 Vi spiller turnering (kapitel 12)


Kontakt

Har du spørgsmål om kurset, er du velkommen til at kontakte sekretariatet på 4847 5213 mandage - torsdage på 9.30 - 14.30 eller på dbf@bridge.dk