Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RAMA-biograf ved EM i Herning

RAMA-biograf ved EM i Herning

emailnotifikationer
 
 

Flere har på dette diskussionsforum forespurgt om ”rama-kommentator-rum” under EM 2024 i Herning. 

 

 

Arrangørerne i Herning har meddelt mig, at der er truffet aftale med landets mest rutinerede rama-kommentator Hans Werge, og han vil være klar i Herning fra mandag den 24. juni kl. 13.15 til at kommentere fra én kamp i hver eneste runde. Jeg garanterer for, at det bliver Danmark mod Norge, der bliver rama-kampen i den første runde. 

 

 

Med Hans Werge vil der med garanti komme analyser af spillene, kække bemærkninger og der er ligeledes sikkerhed for anekdoter og historier.  

 

 

Der vil fra fredag være hjælp fra Erik Brok, og jeg er sikker på, at andre danske topspillere også vil kunne tænkes at kigge forbi og give deres besyv med.

 

 

Der vil blive kommenteret på dansk, så i stedet for at sidde hjemme bag skærmen, så kom til Herning og følg EM 2024 LIVE på stedet. Mærk stemningen og deltag også meget gerne i en af de mange bronzeturneringer, der bliver arrangeret under EM.

 

 

Hver dag vil der blive åbnet til Rama-biografen kl. 10.00, kl. 13.15 og kl. 15.50 -- under hele turneringen.

 

 

Bridgefesten i Herning løber fra den 24. juni til den 4. juli.

Svar

Svar

 
 
 

Lige en ekstra tilføjelse -- der vil i RamaBiografen måske også blive kommenteret på engelsk, da der nok vil være en del tilskuere fra de andre hold ved EM - Hans Werge vil vurdere og beslutte sig for sproget - måske bliver det noget dansk-engelsk - under alle omstændigheder bliver det hyggeligt :)

Svar
 

Hej Jan

Jeg formoder at det er på BBO det foregår?

Svar
 

Hej Leif

Der vil være fire kampe fra hver runde på BBO - og den ene af de fire kampe vælger Hans Werge at sidde og kommentere i Rama-biografen på spillestedet i Herning. 

Så kig forbi :) - det kan godt blive lidt "ensomt og kedeligt" at sidde i sofaen med fødderne oppe mens man ser BBO på computeren :) ... og det er jo ikke så ofte man har muligheden for at opleve et EM i Danmark :)

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn