Bridgeforlaget

Retningslinjer for DBf's Debatforum

DEBATFORUM er et diskussionsforum for medlemmer af Danmarks Bridgeforbund (DBf). Alle emner af relevans for bridgespillere er velkomne, lige fra meldeproblemer til forslag om at sælge Asminderød Kro.

Følgende retningslinjer gælder for alle deltagere i debatten:

- Du er indforstået med, at du ikke må videregive din adgangskode til andre, ligesom du accepterer, at du aldrig skriver indlæg i en andens navn.

- DBf påtager sig ikke ansvar for, hvad du skriver.

- Hvis du har en henvendelse til DBf’s sekretariat, skal du overveje, om debatforum er det rigtige sted at rette din henvendelse. Hvis emnet ikke har relevans for andre, er det bedre at kontakte sekretariatet direkte på dbf@bridge.dk.
DBf forbeholder sig til enhver tid ret til, men er ikke forpligtet til, at fjerne indlæg fra debatterne. Det gælder hvis:
·         DBf direkte eller indirekte erfarer, at indholdet er i strid med gældende lovgivning - eksempelvis ved at være racistisk eller injurierende
·         Indlægget har karakter af at være chikane mod andre
·         Indlægget udleverer telefonnumre, e-mailadresser, fulde navn og adresser eller kommercielle web-adresser
·         Indlægget er en reklame
·         Indlægget ikke har nogen bridgerelevans
DBf forbeholder sig ret til at udelukke medlemmer fra Debatforum, der ikke følger disse regler.
 
Hvis du mener, at et indlæg ikke følger disse retningslinjer, så kan du anmelde indlægget til administratoren. Hvis vi er enige med dig, vil vi straks fjerne det pågældende indlæg.

Brug af skabeloner


Hvis du vil sætte et kortdiagram, meldediagram eller et kortegn ind, skal du klikke på ikonet for Skabeloner.


Nu kan du vælge mellem nedenstående muligheder:




Det er MEGET vigtigt, at du FJERNER fluebenet "Erstat det faktiske indhold". Hvis du ikke gør det, vil de skabeloner, du netop har brugt forsvinde.