Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » 1. division hos Blakset

1. division hos Blakset

emailnotifikationer
 
 

Første divisionsturneringen var rigtig godt tilrettelagt, og godt ledet af dygtige turneringsledere. Det var et godt bridgearrangement.

Lokalerne i Blakset Bridgecenter er gode og lyse. Dejlige spillelokaler.

Men, for der er et men!

Forplejningen i cafeen er under al kritik. Det er en forretning der skal tjene penge, ikke yde service til spillere fra hele landet, der kommer langvejs fra for at få en hyggelig weekend. Aftensmaden lørdag var under al kritik. 4 små frikadeller og en meget lille skefuld kartoffelsalat. ”Der skal jo være nok til alle”! Der var ikke nok til nogen. Køb dog en spand mere og nogle flere færdiglavede frikadeller. Ingen mulighed for at købe lidt morgenmad søndag morgen, og en godt betalt frokost. 40 kr for et stykke med sild, og 40 kr for en bolle med noget Gråsten-salat. Vi ville godt have en bolle med ost med i bilen på vores lange tur til Viborg. Det fik vi også, til 40 kr. Det bedste var de 4 strimler rød peber der fulgte med. Det er klart en ommer, men jeg har oplevet det før. Det må være andre steder på Sjælland man kan gennemføre et lignende arrangement, men lidt hygge, service og rimelige priser.

Prøv, kære forbund, at finde andre klubber på Sjælland der vil byde ind. Dette er ikke godt nok.

Venlig bridgehilsen

Carsten og Niels

 

Svar

Svar

 
 
 

Kære Carsten og Niels!

Lidt et trist synspunkt, som atter dukker op vedrørende turneringsafholdelse i centrene. Der var en længere debat for år tilbage vedrørende det hedengangne, Østsjællands Bridgecenter, hvor mange mente, at det var alt for dyrt. Det var det bestemt ikke, men det er lukket i dag. Hvorfor? Fordi deltagerne åbenbart mener, at det skal være meget billigt, samtidig med at serviceniveauet skal være højt.

Du starter fint med at beskrive de lukrative lokaler mm. Disse kan jo ikke holdes i omtalte niveau, hvis der ikke tjenes penge på stedet. Det letteste i verden er at drive et bridgecenter, hvis der kun skal betales husleje de 8. mdr, som bridgesæsonen varer. Problem er, er der er 4 "tomme" måneder om sommeren, hvor der ikke tjenes penge. Jeg drev selv et center i 15 år, og hver sommer var der skrigende røde tal.

Og hvem skal betale for de tomme måneder, hvis det ikke er brugerne? Derfor kan du jo starte med at lægge 33% på alle priser for at dække sommermånederne..

Og jeg er enig i, at det er dejligt at spille i lælre lokaler, men så må man jo også betale for det? Opvoksede med bridge på Vestegnen, som foregik på diverse skoler med intet lysindfald. Da vi seelv begyndte at tjene lidt skillinger, søgte vi andre steder hen, da miljøet simpelthen blev for trist.

I forhold til en sandwich til kr. 40,-, koster en sådan væsentligt mere på en tilfældig cafe i Svendborg, så det skræmmer mig ikke.

Tror ikke, at du selv ville drive et sted uden at tjene penge. Og du kan næppe heller finde steder, som favner det antal borde, som skulle til andre steder på Sjælland?

I mange år blev der spillet division i Vanggårdcentret i Århus. Har ikke tal på mængden af klager over det spillested. Men bevares, øl, vand mm., var måske lidt billigere. Men utilfredsheden var stadigvæk stor.

Konklusionen må være, at hvis vi ønsker at deltage i dejllige omgivelser, må vi betale for det.

Mvh

Christian Reinholdt

 

Svar
 

Hej Christian

Carsten spørger jo bare om det ikke er muligt at finde altarnetiver til Blakset, det er vel helt ok især når det ikke er første gang det bringes på banen. Nu er det vel den daglige drift via de betalende medlemmer som skal få et center til at løbe rundt og ikke de tilfældige deltagere som påduttes af DBf at spille der. Blakset får, som du nok er vidende om, en god husleje af DBf til et sådan arrangement, som burde dække de omkostninger de har, ellers kan de jo bare sige nej. Hvad de så vil tjene på forplejning, kaffe m.m. er op til dem selv, men når deres prisniveau rigtig mange gange har været bragt på banen, burde DBf som en selvfølge tage det med i overvejelserne når der skal tages beslutninger om spillesteder. Mener det mest er jyderne som bringer dette op gang på gang, måske er vi herovre bare vandt til bedre forplejning og priser.

kim    

Svar
 

Nu er der jo forskel på foreninger(Jylland) og selvstændigt drevne bridgecentre(Blakset f.eks.) I Jylland betaler vi ikke for køkkenpersonale m.v. Det tror jeg Blakset gør. 40 kroner for en sandwich - kom nu ind i kampen - det koster den da også ude i byen! Vær nu i stedet positiv over at der er nogen der gør noget for at bridge skal udvikle sig i Danmark.

Forslag: Køb jeres sandwich på et motorvejscafeteria på vej hjemad - så får I både god kvalitet og god pris - ironi kan forekomme 😄. 

Og: Husk nu selv at gøre noget frivilligt for bridge i stedet for bare at klynke.

Mvh. Michael Krogh

Svar
 

Hej alle,

jeg var selv deltager i 1. division og tilslutter mig bestemt den positive omtale af de lækre lokaler og tilrettelæggelsen af turneringen. Priserne kan jeg også sagtens forstå. Der er dog en ting i det originale indlæg, som jeg synes debatdeltagerne springer over.

De unge mennesker der passede cafeen måtte flere gang lægge ryg til bemærkninger om, at portionen med frikadeller og kartoffelsalat var for lille. Den tilslutter jeg mig. Husk også, at cafepersonalet havde et udgangspunkt / lagerbeholdning, som de håndterede flot.

Der bliver annonceret i mail til deltagerne, at man til aftensmad lørdag kan bestille netop det. Så stiller jeg op med en klar forventning om en større portion aftensmad til et voksen mand. Prisen er jeg klar til at betale. Så denne gang har Centeret desværre forberedt sig 'under forventeligt niveau' og indkøbt for lidt mad.

Mvh. Kenneth Madsen

Svar
 
Svar
 

Kære alle,

Jeg vil gerne kommentere en enkelt ting. I har fuldstændig ret med henyn til kartoffelsalaten! Det var åbenbart en fejllevering fra AB Catering, så der kun kom en enkelt spand. De stakkels køkkenpiger/-drenge kunne ikke gøre for det. Vi skal nok sørge for at der er rigeligt med kartoffelsalat til de sultne jyder næste gang:-)

Mvh. Lars Blakset

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn