Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » krittisk revisor

krittisk revisor

emailnotifikationer
 
 

Hej

Det kan læses i referat fra forrige HB møde, at det af de kritiske revisorer fremlagte udkast til revideret kommissorium blev vedtaget. Kunne dette nye kommissorium ikke offentliggøres. Efter min opfattelse er det ikke de siddende krittiske revisore og HB, men repræsentantskabet som skal vedtage et evt. nyt kommissorium. Det nuværende/foregående? kommisorium er helt som det skal være og jeg ser ingen grund til at ændre i det. Især afsnittet om at alle oplysninger skal udleveres til revisorene af HB er essensielt, da repræsentantskabet ellers ikke har mulighed for at se HB over skulderen. Jeg kan kun se, at det, hvis der  ændres i kommisoriummet, må bliver det sværer for de krittiske revisorer at udfører deres hverv, da evt. ændringer må begrænse deres muligheder for at kræve alle oplysninger de mener er relevante.

kim nielsen
Klarup       

Svar

Svar

 
 
 
Hej Kim

Repræsentantskabet bad den 25. april 2015 hovedbestyrelsen om at arbejde med de kritiske revisorers kommissorium efter at der på repræsentantskabsmødet havde været uenighed mellem hovedbestyrelsen og de daværende kritiske revisorer, hvoraf du jo var den ene, om adgangen til dokumenter.

Det opdaterede kommissorium for de kritiske revisorer blev vedtaget af hovedbestyrelsen den 1. juni 2015 efter forslag fra de kritiske revisorer. Det afløser den hidtidige udgave, der blev vedtaget af hovedbestyrelsen den 23. september 2011.

Det opdaterede kommissorium er nu lagt på hjemmesiden under DBf/Organisation/Udvalg og komiteer/Kritiske revisorer. Det skal naturligvis være synligt for medlemmerne, hvad kommissoriet går ud på.

Selv om den hidtidige udgave ikke var vedtaget af repræsentantskabet, kan det meget vel tænkes, at det opdaterede kommissorium vil blive forelagt repræsentantskabet. Indtil det måtte ske, arbejder de kritiske revisorer og hovedbestyrelsen efter det reviderede kommissorium, som begge parter er enige om.


Med venlig hilsen
Flemming Bøgh-Sørensen
Generalsekretær

Svar
 

Hej Flemming

Tak for svaret.
Jeg kan se at de kritiske revisorer i det nye kommissorium stadig har krav på, at få alle oplysninger som HB er i besiddelse af. Så må vi se om HB vil overholde dette for fremtiden i modsætning til sidste år.

Jeg har et spørgsmål til hjemmesiden, hvor kan man finde de kritiske rapporter? Jeg har ledt lidt rundt og også prøvet søgefeltet, men uden held.

Kim Nielsen
Klarup
 

Svar
 
Hej Kim

De kritiske revisionsrapporter er de kritiske revisorers tilbagemelding til repræsentantskabet. Rapporterne lægges på distriktsforum, hvor repræsentanter, distriktsbestyrelsesmedlemmer, hovedbestyrelsesmedlemmer og sekretariatsansatte har adgang. De offentliggøres ikke på hjemmesiden.

Det er repræsentantskabets dokumenter. Repræsentantskabet kan beslutte at offentliggøre dem. Det har repræsentantskabet mig bekendt hidtil ikke fundet anledning til.

Før distriktsbestyrelsernes elektroniske debatforum blev etableret for nogle år siden, blev de kritiske revisionsrapporter alene sendt i papirform til de 19 repræsentanter og til hovedbestyrelsesmedlemmerne.

Mvh
Flemming




Svar
 
Hej
Lyder noget gammeldags. Vi lever i et informationssamfund. Det kunne være rart at se hvor det på skrift står, at den ikke skal/må offentliggøres. De sidste par år har rapporterne været lagt op på flere hjemmesider inden rep. mødet, det har der ikke været nogle indvendinger imod.

Kim



Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn