Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Er det her snyd?

Er det her snyd?

emailnotifikationer
 
 

Hej. Danmark fik jo et hold med til Bermuda Bowl fordi flere hold vist havde benyttet "ufine metoder" i forbindelse med EM i 2014.

Her i kølvandet på Bermuda Bowl er der en candisk spiller, der fortæller en historie om Canadas kamp mod Sverige i runde 20 af de 21 i Round Robin -- http://bridgewinners.com/article/view/sweden-my-kingdom-for-an-imp/

Jeg er i denne sammenhæng helt mig selv som personligt medlem af DBF, og jeg er lidt forundret over sandhedsværdien i dette udsagn -- og personligt vil jeg være meget overrasket hvis det er sandt. Jeg tror ikke, at nogle danske bridgelandshold er i tvivl om, hvad der er scoret i de enkelte spil i en halvleg ved VM. Reglerne er vist overholdt (så vidt det fremgår af indlægget) - men jeg synes det lyder mystisk, hvis historien er sand. 

Svar

Svar

 
 
 

VI kan alle sammen lave ærlige fejl. Som turneringsleder kommer man tit ud for at et forkert indtastet resultat når helt frem til internettet inden det bliver opdaget. Det sker noget i retning af 1 gang ud af 1000 indtastninger i DM-turneringer. Det er altid sjusk; det er aldrig snyd. Men der er ca. 6000 indtastninger på en divisionweekend, så det drejer sig alligevel om ca. 6 sene rettelser.

Det er naturligvis muligt at forsøge at snyde på den måde. Det er bare min erfaring at der er tale om ærlige fejl - sjuskefejl, om man vil.

Når resultatet kan følges live af interesserede fans, vil den slags fejl ofte blive fanget af disse fans. De vi normalt kunne nå at reagere inden det er for sent at rette (idet vi antager at der ikke er grund til at tvivle om at rettelsen er korrekt). I Chennai havde man dog en usædvanlig kort rettelsesfrist, nemlig 30 minutter efter at sidste spil var færdigspillet på den givne spilledag. Det burde dog være nok til at begge hold havde gjort op, var nået til et resultat og havde sammenlignet med det officielle resultat.

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn