Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » referat og svar

referat og svar

emailnotifikationer
 
 

Hej

Jeg havde til HB mødet d. 14-09-2015 fremsendt en klage over bl.a. referatet fra rep. mødet i april da jeg ikke mener det er dækkende. Nu er der så gået 6 uger siden mødet blev afholdt og jeg har endnu ikke fået svar!. 

Jeg har forgæves forsøgt, at finde et referat fra mødet for på den måde, at kunne se om klagen er drøftet.

HB har tidligere besluttet at referater skal ligge til godkendelse inden for ca. en uge og derefter snarest offentliggøres. 

Efter der var meget lange ventetider på referater fra HB møder blev det igen vendt på et HB møde og præsiseret, at det skulle gå hurtigere, det hjalp kortvarigt, men nu er det åbenbart gået helt i slowmotion.

Kim Nielsen     

Svar

Svar

 
 
 

Ingen kommentar... Rykker den blot øverst op:)

Svar
 

Tak Trille!

Referatet kan forventes offentliggjort i næste uge.

Mvh

Flemming Bøgh-Sørensen

(Referent)

Svar
 
Så kom der endelig et referat og et personligt svar.
HB henviser blot til at det er dirigentens ansvar at referatet er ok, dermed er de selvfølgelig også fri for at tage stilling til min klage. Når sidste kommentar fra dirigenten, via mail, omkring min klage var at ´det ville han ikke bruge sin tid på` vidste jeg godt det nok svært at få ændret noget. Som det fremgår af referatet er mine synspunkter nu blevet offentliggjort og dette var hensigten med min klage.

Jeg kan henvise beretningen fra distrikt storstrøm, læs under dato 31-01, hvor der beskrives noget af hændelsesforløbet fra repræsentantskabsmødet.
 
Kim Nielsen   


Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn