Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Opsamlingsheat i Pokalturneringen

Opsamlingsheat i Pokalturneringen

emailnotifikationer
 
 

§ 332A1 i DBf's turneringsreglement omtaler eventuelle opsamlingsheat, som et tabende hold i en pokalkamp kan komme til at spille i. Hvor henne kan man læse om hvorvidt der er planlagt opsamlingsheat i den nye udgave af pokalturneringen, og hvordan disse heat i givet fald fungerer?

Svar

Svar

 
 
 

Hvis du ser på turneringsplanen for turneringen, se findes der to gange runde 2, en for vinderne af runde 1 (Runde 2A) og en for taberne i runde 1 (Runde 2B)

Runde 3 består af hold, der har tabt 1. runde og vundet 2. runde, samt hold, der har vundet 1. runde, men tabt runde 2.

Hold, der har vundet både 1. og 2. runde avancerer direkte til runde 4.

Dermed skal man tabe 2 gange for at være ude af turneringen, fra runde 4 og frem er man dog altid ude efter et nederlag

I runde 5 træder så divisionsholdene ind

Mvh
Thorvald

​.

Svar
Stemmer på dette indlæg1
 

Tak til Thorvald for det meget fine svar. Burde der ikke være et sted hvor jeg selv kan søge mig frem til den information?

Svar
 

Selvfølgelig burde der være det :-)

Jeg ved det stod på forsiden af pokal.bridge.dk for turneringene i 2008 og 2009, men jeg ved ikke om det burde være forankret i turneringsbestemmelserne.

Men mon ikke sekretariatet læser med, og får det bragt i orden snarest.

Jeg har også lagt mærke til at linket til turneringsbestemmelserne ikke er blevet opdateret efter ovargange til den nye version af http://www.bridge.dk

Thorvald

 

Svar
 

Holdregnskaberne er med den gamle kamppointskala, så vi må vel gå ud fra, at det er den vi skal bruge. Er DBF ikke ellers gået helt og holdent over til den nye?

Kromann

Svar
 

Hej Jens,

Vundet er vundet uanset KP-skala !

mvh Peter

Svar
 

Hej alle

 

Tak for input omkring pokalturneringen. Velkomstsiden for årets turnering er opdateret med mere info. Selve formatet med opsamlingsheat blev man informeret om, på den side hvor man tilmeldte sig turneringen.

 

MVH
Trine Binderkrantz,

Danmarks Bridgeforbund

Svar
 

Jeg glemte desværre at tage et skærmdump af de oplysninger der stod på den side hvor jeg tilmeldte mig. Hvis Thorvald ikke havde været så venlig at svare i denne tråd, er der – så vidt jeg kan søge mig frem til – ikke noget sted hvor det afsløres at runde 3 er for hold der har tabt én kamp i løbet af de første to runder, mens dem der har vundet i runde 1 og runde 2, går direkte til runde 4. Det burde da stå et eller andet let tilgængeligt sted, ikke kun på en side der vises når man tilmelder sig.

Svar
 

Hej Jens

 

Hvor har du dog ret.

Og så lige en opgave: Find oplysninger om tidligere år i Pokalturneringen !

Mvh

 

Keld

Svar
 

Det sidste er ikke svært, Keld. Jeg bad Google om at tygge på "bridge pokalturnering 2013", og der var straks bid.

Svar
 

"Go' værkstedshumor"!

Kan du så også svare på hvorfor pokker man skal via Google for at finde det, når vi har et forbund med egen hjemmeside !?!

Til og med en "ny én"

 

Keld

Svar
 

Keld og jeg er vist ikke enige her. Det er i almindelighed hurtigere og sikrere at søge via Google end at søge via søgemaskiner internt på hjemmesider. Det gælder så også for DBf's websted.

Når nu oplysningen på den måde umiddelbart er tilgængelig, synes jeg ikke det er relevant at kritisere den for at være utilgængelig.

Svar
 

Hej alle

 

Jeg beklager, at vores første løsninger på efterspørgslen om information var mangelfulde. Lige præcis pokalturneringen er lidt tricky, fordi selve turneringssiden ikke ligger vores egen hjemmeside. Derfor ligger der informationer gemt to steder. På bridge.dk er der information om årets turneringsformat under turneringer - holdturneringer - pokalturneringen. Beskrivelsen uddybes snarest, så det fremgår mere tydeligt hvilke runder, der er opsamlingsrunder. Denne uddybning vil betyde, at man fremover vil kunne se turneringsformatet fra tidligere sæsoner på bridge.dk. Jeg har lagt et link her. På den side linkes der videre til selve pokalsiden, hvor både den aktuelle turnering samt alle resultater fra tidligere sæsoner ligger tilgængelige. På bridge.dk ligger slutspilsresultaterne under resultater fra tidligere sæsoner, men man skal altså på selve pokalsiden, hvis man vil se hele turneringerne. 

 

Umiddelbart er der ikke planer om at beskrive årets turneringsformat i turneringsreglementet, da de nuværende regler rummer fleksible muligheder, men det vil sikkert være fornuftigt også at lægge beskrivelsen af årets turneringsformat ud på selve pokalsiden. Det kigger vi også på. 

 

 

Mvh

Trine Binderkrantz,

Danmarks Bridgeforbund

Svar
 

Tak for det, Trine!

Svar
 
Først og fremmest en fornøjelse at se Trine Binderkrantz's (og andre DBF-folks) hurtige og imødekommende reaktioner her på debatsiderne. 

Nu vi er ved Pokalturneringen og hjemmesiden for samme, så vil jeg skynde mig at foreslå at man tager hele forsideteksten op til revision.
Der er mange specielle regler for denne turnering, som især nye deltagere vil have svært ved at overskue. Selv for lettere erfarne deltagere kan det være en udfordring at gennemskue det hele.

Som eksempel registrering af udebanepoint  - man skal faktisk hoppe en del frem og tilbage mellem turneringsbeskrivelser, formularer og lovparagraffer for at finde ud af hvordan man gør det rigtigt - og for i det hele taget at være opmærksom på udebanepoint og huske at få registreret dem. 
Ellers risikerer man meget nemt at komme på langfart flere gange i træk allerede i de indledende runder.

Registreringen af spillere, herunder substitutter, kunne sikkert også have gavn af en kort brugervejledning, af hensyn til de mindre erfarne IT-brugere.

Jeg tror generelt det vil kunne tiltrække flere nye deltagere til pokalturneringen, hvis turneringsformatet og de mest elementære regler fremgik på en klar og overskuelig måde, allerede på forsiden - eller via et klart markeret link.

Held og lykke med projektet.

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn