Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Danish Dynamite på BBO

Danish Dynamite på BBO

emailnotifikationer
 
 

TILRETTET INDLÆG:

Det er fra i dag og resten af påsken muligt at spille to turneringer på BBO i regi af Danmarks Bridgeforbund. Der er Danish Dynamite kl. 15.00 og kl. 20.00 - og grænsen for antal par er helt oppe på 400.

Så der er plads til ALLE :)

Svar

Svar

 
 
 

For tidlig aprilsnar?

 

Svar
 

Nej DESVÆRRE ikke Hans.

I går havde vi lov til fuldt hold - men i dag er der kommet nye retningslinier fra BBO. De har meddelt, at de vil foretage yderligere begrænsninger - og at man kan blive tvunget til at gå fra max. 80 til max. 40 par i gratisturneringerne.

Måske er det serverproblemer - eller måske er det fordi man har et kæmpestort antal brugere (over 45.000) som man hellere vil have til at spille betalingsturneringer i stedet. Hvad der er tilfældet ANER JEG IKKE, men hvis jeg ejede et firma, der kunne tjene skillinger, så ..... 

Vi får se hvad der sker - indtil videre forsøger Erik Wied og os andre hjælpere at få tingene til at fungere bedst muligt under de givne rammer. Ja, det er TRÆLS, men det er desværre ikke noget vi er herre over ...

Svar
 

Tak for info

Svar
 

Hej EDB Jan, Erik Wied og alle andre som bidrager her:-)

Det er en fornøjelse, at I arrangerer BBO turneringer for os alle. At BBO så ser sig nødsaget til at sætte begrænsninger op er selvfølgelig forståeligt, men bestemt ikke jeres skyld og slet ikke, hvis de ikke informerer om det.

I skal alle have et rungende TAK for alt det I gør og kæmp meget gerne videre - vi er mange som er jer dybt taknemmelige.

Pas på jer selv og hinanden, så vi alle kan få lov at spille bridge igen ved det grønne bord.

Mange hilsner

Nell

Svar
 

Så er dagen i dag blevet ramt yderligere af BBOs manglende serverkapacitet. Begge gratisturneringer i Danish Dynamite er af BBO bliver begrænset til maksimalt 40 par. Det betød, at der gik under 4 minutter før aftenturneringen var fuldtegnet. 

Det er ikke optimalt, men DBf og de frivillige kan altså ikke gøre noget ved det. Gratis turneringerne er i dag begrænset til 40 par. Hvad der bliver grænsen i morgen over videre ud i fremtiden, det er ikke noget jeg ved. 

Men rigtigt øv, at dén succes, der er med Danish Dynamite bliver lidt mindre med de her begrænsninger på IT infrastruktur.

Svar
 

I hele tråden er der en reference til "gratis turneringer" hvis det er gratis der er problemet, så få enten spillerne til at slippe en dollar (aner ikke hvad det koster), eller endnu bedre, få forbundet til at betale det det nu koster for at spille en turnering uden begrænsning.


Der er vel røget en slat tilbage på kontoen efter aflysning af diverse landsholdtræninger.

 

J.

Svar
 

Måske en ide. Og hvis det er den korte økonomi, der spiller ind, kan vi abstinensplagede/kedsomhedsudsatte bridgespillere (eller evt Dbf) nok yde et bidrag Men jeg tror ikke det er så meget et spm. om gratis turneringer, men mere at BBO er presset på serverkapaciteten.

Der er en del andre åbne tilforladelige gratis (klub/privat/organisations) turneringer på BBO, både danske og udenlandske. Det kunne være godt at vide hvilke, betingelser, der er,  for at deltage i de forskellige tureneringer, tidspunkter osv. Indtil BBO eller Mette F åbner op for større dansk bridefællesskab

Jeg efterlyser en nørd, der lige kan klare den opgave.

Svar
 

Det er helt sikkert et spørgsmål om kapacitet, og det er vel ikke så mærkeligt. For ikke så lang tid siden var 10.000 et højt besøgstal. Nu er der over 40.000 på en almindelig aften. 

 

Når BBO så bliver nødt til at begrænse sig, så er der vel ikke noget at sige til at begrænsningerne kommer på de gratis turneringer, i stedet for på de turneringer de tjener penge. 

 

Når begrænsningerne nu er kommet, så skal der træffes hurtige beslutninger om hvordan vi håndterer dem, så vi ikke mister det momentum, der er i at så mange af vores medlemmer har lyst til at spille de danske turneringer. Danish dynamite turneringerne er en rigtigt god historie for DBf. Et hurtigt opstået initiativ til fordel for rigtigt mange spillere.

 

Nu skal vi bare passe på at det ikke ender med dårlige historier om at der ikke er plads til nok, og at mange går forgæves. 

 

Vi har en måned tilbage af bridgesæsonen, og det kommer sikkert til at passe meget godt til den nedlukningsperiode der er tilbage i den virkelige verden, så der skal hurtigt lægges en plan for perioden, og efter påske er ikke godt nok i denne sammenhæng. 

 

Hvis den tilslutning der har været på det seneste fortsætter vil der være 10-15.000 danske spillere til 2 daglige turneringer det sidste af april, hvilket vil være en udgift på knap 100.000kr, hvis DBf skulle betale 1$ per person. Har vi råd til det? Eller spurgt på en anden måde, skal vi prioritere det?

 

hvor meget vil det gå ud over deltagelsen, hvis det kommer til at koste den enkelte 1$ at spille en turnering? Er det den vej vi skal gå?

 

Ikke nødvendigvis nemme beslutninger, men det vil være godt med en hurtig løsning uanset hvad man vælger, fremfor at en stor del af de medlemmer der gerne vil spille ikke kan komme til det.

pas godt på jer selv og hinanden. 

 

Vi ses på BBO i påsken.

 

de bedste hilsener

Rico

 

Svar
 

STOR ROS til Erik Wied og DBfs sekretariat for en rigtig god håndtering af presset på DBf turneringer på BBO. 

 

At det i dag er blevet muligt at spille i påsken med op til 400 par i alle Danish Dynamite turneringerne, dét er ganske enkelt fantastisk arbejde !

Svar
 

Rigtig godt gået af alle Jer der er med i organiseringen af BBO turneringerne. STOR ROS.

 

Svar
 

Do-do

Svar
 

.hej. Jeg har fået at vide at jeg er sortlistet, hvorfor ? 

Hvornår bliver jeg lukket ind i " varmen " igen ?,Med venlig hilsen Poul Isaksen BK51 Faaborg

 

Svar
 

Hej Bror

Du er ikke sortlistet - og har aldrig været det. Hvis du har problemer med login eller lignende, er du velkommen til at skrive til mig: erik@bridge.dk

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn