Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » hvad med en plan B

hvad med en plan B

emailnotifikationer
 
 

Hallo derude i rummet

Har DBF en plan B liggende klar ? Hvis vi ikke kan spille i klubberne til september men stadig skal spille online som nu.

Det de aktive klubber og DBF gør nu med at tilbyde online Bridge, virker rigtig godt, så er.vI nødsaget til at fortsætte med det  som turneringsbridge skal vi alle bruge de grå små hår og finde ud af hvordan overlever DBF og klubberne med online Bridge, som det er nu med at betale til BBO pr gang en spiller melder sig til en turnering.er ikke holdbar. mit oplæg vil være at BBO opkræver DBF for de klubber som har spillet turneringer hele vinteren, det er ca 300 kr for en ugentlig spilleaften i sæsonen pr spiller til dette skal så lægges det kontingent til DBF som er på 320 kr så den forøgelse af udgiften for en klub er svær at regne ud da der nu ikke skal betales bordafgift,som igen betyder at DBF kommer til at mangle indtægter og sikkert også mindre indtægter på medlemmer, da der helt sikkert vil falde mange fra. Det er nu vi alle skal hjælpe HB med at vores skib kommer  sikkert igennem et usikkert stormvarsel og ikke bare sidde og sige det ordnet sig nok det hele.

Tak til Jonas og Erik for det store arbejde i laver for at vi kan spille Bridge op til flere gange dagligt.

hilsen

Ole Randrup     

 

 

Svar

Svar

 
 
 
Hej ole Hvis du kikker på DBf hjemmesiden kan du se at HB i løbet af kort tid kommer med noget. Jeg spiller også på Bbo og har gjort det længe, men det kan kun være et supplement til "rigtig" bridge
Svar
 

Undskyld at jeg er så uvidende og uforstående!

Men jeg vover mig alligevel ind i denne tråd..

Jeg forstår simpelt hen ikke denne nervøsitet.

Der er lige nu et afstandskrav på 1 m., som overholdes ved et bridgebord.

Der er lige nu et max på 10 personer der må samles. Dermed kunne eventuelt spilles pokalturnering, hvor der er 8 personer.

Den 8. juni blive tallet sat op til mellem 30 og 50, hvorved vi kan spille åbent hus med mindst 7 borde pr. rum.

Dette tal vil formentlig øges hver måned den 8. Dermed kan vi spille flere borde.

Hvorfor skal vi gøre det mere forfærdeligt end myndighederne kræver?

Der ahr alle dage været smittefare, når man kommer ud, og det vil der fortsat være alle dage fremad!

 

Skal vi så blive hjemme i sofaen de næste år af vores levetid?

Svar
 

Opgave:

"Der er lige nu et afstandskrav på 1 m., som overholdes ved et bridgebord"

Hvad er målene på bordet?

 

Svar
 

Husk det er fra midt sæde til midt sæde,når I måler.

Svar
 

Det er næppe så afgørende om det er 1m fra næsetip til næsetip. Det helt afgørende i forbindelse med bridge er kortene der cirkulerer. Jeg har også forstillet mig løsninger med et plexiglaskryds tværs over bridgebordet, inspireret af indretningen af Københavns byret, men jeg kan ikke komme på en løsning mht kortmapperne. I øvrigt anbefaler Sundhedsstyrelsen ikke 1 meter men 2 meter i lukkede rum med begrænset bevægelsesrum og hvor der er forhøjet risiko for alvorlig sygdom, og det er der jo med den høje gennemsnitsalder i vore bridgelokaler.

Svar
 

Hej Poul Bo

Jeg er meget interesset i en reference til det med midt sæde til midt sæde. Det er i et helt andet regi.

Jeg er med i Skatteankenævn Midtøstjylland, og efter ikke at have holdt møder i lang tid skal vi i gang med overholdelse af alle regler. Jeg har troet, at det havde med kilden til vandråberne at gøre og ikke personens tyngdepunkt.

Mvh.  Ib

 

Svar
 

Kunne DBF ikke få vurderet, hvilken smitterisiko kort og kortmapper udgør. Hvordan spredes smitten? Er det kun ved berøring med hænderne, og kan det modvirkes ved afspritning? Kan smitten overføres fra kortene til luften hos spilfører? 
venlig hilsen, Kristian Rask

Svar
 

Online bridge er nok kommet for at blive også i den kommende sæson af flere årsager, det der er vigtigt nu er at bruge tide de næste par måneder at få lavet en plan b hvor man fra først i næste måned kan mødes som rigtige personer i et rigtigt rum og få lagt en slagplan for hvordan overlever vores sport i en tid hvor man ikke kan  spille bridge i en klub med 13 stk pap og få en kop kaffe i fællesskab.

Jeg har et forslag til DBF som de kan tage med i deres idekatalog for den kommende sæson, dog uden økonomi for klubberne eller DBF, da jeg ikke kender mok til det ,men det er der sikkert mange andre der ved meget mere om .

Vi har distrikter som jeg vil foreslå at det er dem som skal køre online turneringerne til den kommende sæson i 4 dage om ugen for alle medlemmer, Mandag kunne være for spillere med handicap 0 -20 ,tirsdag kunne være 21 -30 onsdag kunne være 31 _45 og så kunne torsdag være for resten , samt distriktet foreslog en klub til at tage sig af de sidst udklækkede spillere fra de sidste 2 år dog med et max handicap.

Min ide er at jeg nu har set hvordan online Bridge kan bruges på kryds og tværs, DBF afholder 2 turneringer daglig for alle uanset handicap og samler ganske få spiller af de ca 17000 aktive spillere under DBF, samt det flotte samarbejde som Helsingør har med 6 andre klubber i lokalområdet, med igen ikke med mange deltagere, så selv om det er sæson for åbent hus er det ikke mange som deltager i disse gode turneringer,så derfor skal hver klub ikke tilbyde online bridge til den kommende sæson men lade distrikterne overtge det arbejde til glæde for os alle .

Lige for god ordems skyld, der er nok nogle der vil hyle op om at man ikke kender alle de dejlige fantasifulde navne som får smilet frem i disse tider, men til dette har jeg en plan,men først et punkt af gangen, hvis dette forslag bliver skudt ned er det jo ikke nødvendigt at bruge mere krudt , men istedet kaste sij over andre forslag

Ole Randrup

Svar
 

Nedenstående sakset fra Sundhedsstyrelsens forebyggelse af smittespredning, som jeg fandt under genåbning af skoler:

https://www.sst.dk/da/Udgivelser/2020/COVID-19-Forebyggelse-af-smittespredning

 

Afstanden vurderes ’fra næsetip til næsetip’, således at der f.eks. ved siddende indretning skal måles fra midten af stolesæder, ikke fra armlæn til armlæn. I mange situationer kan det være lettere at sikre afstandskrav ved siddende indretning. Ved regulering af stående og gående personer kan afstand markeres på væg, bord, gulv eller lignende, f.eks. ved serveringsdisk, indgangspartier, steder med kødannelse m.v. 

Svar
 
Svar
 

Tak Poul Bo

I "mit" skatteankenævn vil vi tage udgangspunkt i: Afstanden vurderes ’fra næsetip til næsetip’

Vi vil være helt klar over, hvad det betyder.

Mvh.  Ib

 

Svar
 

Hej,

Uanset vores beregninger, synspunkter og præferencer afgøres vores muligheder for at spille fra 1. september af lovgiverne. Og vi kan ikke være sikker på at vores form for samvær er "godkendt" til den tid. Vi må også forvente, at nogle medlemmer vil tænke at "vi springer lige denne sæson over". 

 

Det må i høj grad være rettidig omhu at indtænke online bridge i klubbernes fremtidens aktiviteter og forberede sig på et  evt. faldende medlemstal.

 

Vi spiller hver tirsdag og søndag kl. 15 - http://www.bridge.dk/2142/ - Helsingor Online Bridge - velkommen!

 

mvh. Lars Gram, Helsingør Bridgeklub

Svar
 

Til Ib A. : "Spændende" med skatteankenævn, som nok bliver siddende længe endnu ? (I får vel penge for det ?)

Hvad vedkommer det Bridgen ?

Kim N. : (venligt ment) : Spil fri og uforpligtende på alle tidspunkter af døgnet (ca. 15-30 borde er på uafbrudt) : playok.com

Så kommer der et relevant indlæg herunder :

citat : Kunne DBF ikke få vurderet, hvilken smitterisiko kort og kortmapper udgør. Hvordan spredes smitten? Er det kun ved berøring med hænderne, og kan det modvirkes ved afspritning? Kan smitten overføres fra kortene til luften hos spilfører? 
venlig hilsen, Kristian Rask

Tak for de rigtige ord - det er jo netop hvad denne "krise" handler om - må vi spille næste sæson ?

Ser frem til i det mindste at spille holdturneringer på nettet - finder nok 7 andre spillere :-)

Mvh

Jens Kristian

Svar
 
Svar
 

Hej

Her d.24.05.20 , ser det heldigvis ud til, at man kun kan være helt enig med Poul Bo!

Epemien ser ud til at være under kontrol, risikoen for smitte ved et dansk bridgebord er stort set lig nul.

Alt tyder - set herfra- på, at det vi forstår ved almindeligt bridgespil er muligt, senest d 01.09.20.

Så ingen grund til yderligere panik . Vi følger bare lovgivningen. Det betyder igen, ingen plan B lige nu.Selv om det kunne være en god ide ,om nødvendigt.

Skulle  " vi" ta fejl, hvad så med organiseret klubspil på nettet?

Ja, det er meget muligt, at denne form er fremtiden, men ikke i sæsonen 2020-21. Det er ganske enkelt umuligt at forestille sig at bare halvdelen af de ca 21000 medlemmer i DBF vil deltage i spil på nettet. 

Hvor mange forskellige spiller feks med i de udmærkede turneringer på BBO i disse uger? Måske 1000-2000. Altså,5-10% , måske færre.

Så i håbet om ikke at ta helt fejl, så ses vi i klubberne snarest🇩🇰.

Mvh,

Erik Brok.

Svar
1 2
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn