Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » hvad med en plan B

hvad med en plan B

emailnotifikationer
 
 

Hallo derude i rummet

Har DBF en plan B liggende klar ? Hvis vi ikke kan spille i klubberne til september men stadig skal spille online som nu.

Det de aktive klubber og DBF gør nu med at tilbyde online Bridge, virker rigtig godt, så er.vI nødsaget til at fortsætte med det  som turneringsbridge skal vi alle bruge de grå små hår og finde ud af hvordan overlever DBF og klubberne med online Bridge, som det er nu med at betale til BBO pr gang en spiller melder sig til en turnering.er ikke holdbar. mit oplæg vil være at BBO opkræver DBF for de klubber som har spillet turneringer hele vinteren, det er ca 300 kr for en ugentlig spilleaften i sæsonen pr spiller til dette skal så lægges det kontingent til DBF som er på 320 kr så den forøgelse af udgiften for en klub er svær at regne ud da der nu ikke skal betales bordafgift,som igen betyder at DBF kommer til at mangle indtægter og sikkert også mindre indtægter på medlemmer, da der helt sikkert vil falde mange fra. Det er nu vi alle skal hjælpe HB med at vores skib kommer  sikkert igennem et usikkert stormvarsel og ikke bare sidde og sige det ordnet sig nok det hele.

Tak til Jonas og Erik for det store arbejde i laver for at vi kan spille Bridge op til flere gange dagligt.

hilsen

Ole Randrup     

 

 

Svar

Svar

 
 
 

Et læg kort ved hvert bord. Derefter skal kortene i karantæne 2-3 dage. Det medfører lidt udgifter til kort og kortlægning men medfører samtidig mulighed for barometer turneringer

Så er kort problematikken løst

Mvh

LarsPeter

Svar
 

Kære Poul Bo Madsen !

Tak for dit indlæg - det var velgørende at læse - og det er den indstilling vi skal have, såfremt vi ikke skal ødelægge det sociale i bridgeklubberne.

I vores klub har vi borde som ganske vist er lidt større end et almindeligt spillebord og blot vi placerer stolene 10 cem længere fra bordkanten end vi plejer, vil situationen være den, at der vil være ca 135 cm mellem spillernes ansigter, hvilket er 30 % mere end den afstand myndighederne anbefaler.

Hvis man så yderligere indskærper de hygiejniske forhold som vi alle burde overholde i daglidagen, så er det vist ikke mere farligt at være i en bridgeklub end i et supermarked.

 

 

 

 

 

Svar
 

Hallo 

Poul Bo & erik læner sig magelig tilbage i stolen og siger pu ha nu er der ingen grund længere til bekymring for den virus.

Lars siger vi skal vise rettidig omhu og tænke online bridge i klubberne til den kommende sæson og muligvis med færre medlemmer.

Her idag den 25.maj advarer WHOs Epidemiolog at vi skal i stedet indstille os på at leve  med coronarestriktioner i mindst et år endnu, der er nemlig risiko for at virussen vil komme tilbage og ramme Europai i en anden bølge.( dette sitat er fra en artikkel i Eksta bladet i dag ) som jeg mener vi også skal tage alvorligt sammen med andres visdom på området. nu da smitten er meget lav har alle distrikter og klubber mulighed for at få afholdt nogle menneske møder  om vi stadig har medlemmer til næste sæson samt hvilken måde skal vi komme igennem den kommende sæson HVIS smitten blomstre op igen.Derfor er det vigtigt at have en plan B liggende i skuffen, på samme måde som vi har en forsikringspolice for indbrud / brand liggende.

Hilsen 

Ole Randrup 

NB: venter spændt på hvad Hovedbestyrelsen snart barsler med 

Svar
 

Kære Ole Randrup.

Jeg tror da de fleste der læser med herinde har forstået dine meninger, men de bliver jo ikke bedre af at blive gentaget den ene gang efter den anden! Jeg har fuld forståelse for dine holdninger og dem må du gerne have for min skyld!

 

Men at påstå andre læner sig mageligt tilbage fordi man ikke er helt enig i dine betragtninger synes jeg er meget forkert! Alle der bruger tid på at deltage i denne eller andre debatter om bridgen "læner sig ikke mageligt tilbage".

 

Jeg er ikke spor i tvivl om, at denne Covid 19 er farlig og ikke forsvundet i løbet af et års tid. Når den er forsvundet så kommer der såmænd også bare en ny epidemi eller pandemi. Det jeg mener er bare at sådan har det jo været alle dage og sådan vil det også være fremad. Denne har så været så voldsom, at regering og / eller myndigheder har lukket meget kraftigt ned. Når denne nedlukning lempes mener jeg så også at vi skal begynde igen at leve som mennesker gerne vil, og det betyder at de fleste af os gerne vil ud at være sammen med andre mennesker.

 

Kan vi så spille bridge og overholde de retningslinjer der bliver foreskrevet så synes jeg bare ikke vi selv skal opfinde strengere regler for lige netop vores interesse. Jeg har skrevet noget om afstandskrav og antal, men hvad så med kortene? Ja jeg ved det ikke, men i hvert fald indenfor golf er der nu intet forbud mod at der for hvert 10 minut er forskellige mennesker der rører ved flagstangen og heller ikke ved riverne i bunkerne. Er det så ikke lidt at sammenligne med kort i mapper? Ikke helt selvfølgelig men det er lige den sammenligning jeg kan finde nu.

 

Så jeg foreslår bare vi følger udstukne retningslinjer og ikke selv forsøger at gøre dem strengere for smittefare vil der være alle dage. Dem der så ikke vil risikere at blive smittet med det ene eller andet må jo så sidde hjemme, men er det totalt sundere for menneskeheden?

Svar
 

Nu skal Randrup jo ikke "nedgøres" totalt. Lige siden mit første corona-indlæg på denne side primo marts 2020, har jeg undret mig over, hvad "sundhedsmyndighederne" mener om kortdeling. Vi har bare til stadighed hørt den sædvanlige sang om at følge sundhedmyndighedernes retningslinier. Selvfølgelig kan vi indkøbe kort nok til at have et sæt til hvert bord og lægge de brugte kort i karantæne og. Men er dét nødvendigt ? Det er vel bl.a. dét spørgsmål, vi søger svar på ! 

Online bridge er ganske OK. Men på turneringsniveau melder sig automatisk spørgsmålet om snyd. - Det er da ikke særligt svært at sidde ved siden af hinanden med to pc'er og kigge kort.  

Når man ser på hvor megen kreativitet, der åbenbart har ligget og måske stadig ligger i snyd på internationalt topniveau, kan man frygte det værste  Præmiestørrelser udgør godt nok ikke alverden på klubniveau - men ambitioner kan også være svære at tøjle for svage sjæle - og dermed potentielt ødelægge spillet for de mere "renlivede" entusiaster.- hvad gør vi lige ved dét spørgsmål ? 

 

 

Svar
 

Her er udkastet til, hvad WBF anbefaler for spil i den nære fremtid (siderne 9-12)

 

https://drive.google.com/file/d/1bsG3bP3L9EO1WJNGDpsz1AP4AKOou9x3/view?usp=sharing

 

Det bliver en stor logistisk (og økonomisk) udfordring for turneringsarrangører og formentligt også for mange spillere, hvis det skal efterleves.

 

Håber Poul Bo og Erik Brok får ret.

 

mvh

Johan Hammelev

 

 

Svar
1 2
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn