Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Åbent hus

Åbent hus

emailnotifikationer
 
 

Hej alle

 

Har netop afviklet første åbent hus i umindelige tider :-) Hvor var det dejligt med et ansigt på makker og modstandere i stedet for en blå skærm. Nogen har spurgt hvordan vi har gjort, og jeg vil nævne de forbehold vi har taget.

Vi har 26 borde, og har lavet et max på 12 borde, så afstands kravene samt max antal personer er opfyldt.

Vores almindelige håndklæder er udskiftet med papir håndklæder.

Alle berøringsflader er sprittet af inden start.

Ved alle borde, samt ved kaffebordet, køleskabet og på toiletterne står der håndsprit.

Meldeboksen man starter med ved det første bord er personlig, og medbringes rundt i løbet af aftenen.

Kun N bruger bridgemate, Ø kontrolerer men N trykker, og Bridgemate er afsprittet inden aftenens begyndelse.

Kortmapper og kort er sværere, vi har valgt at lade dem cirkulere som før, og hvis folk ellers spritter deres hænder jævnligt og overholder de generelle hygiejne krav, så går det altsammen.

Mapper og kort vil først tages i brug igen efter mindst en uge.

Vi havde en dejlig stemning, og man kunne mærke at vi virkelig trængte til at mødes på nogenlunde normalvis.

 

Med ønsket om at I alle snart er igang igen, det kan lade sig gøre :-)

VH Flemming

Svar

Svar

 
 
 

Det vil vist ikke være helt i overensstemmelse med ophavsretslovgivningen, hvis Ib kopierer teksten fra Politiken. Men det er tilladt at lave links.

 
New York Times, som plejer at være nogenlunde troværdige - medmindre man er præsident ;-) - har skrevet nogle artikler om emnet.
 
Se:
 
 
Man kan registrere sig som bruger, hvorefter alle artikler om coronabæstet er gratis tilgængelige. Ind imellem lidt mere nuancerede end den nationale nyhedsdækning.
Svar
 

Hov, kan se jeg kom for sent med min advarsel.

 

Vi må håbe Politiken ikke læser med. Det koster penge at producere nyheder og nogen skal jo betale for dem.

Svar
 

Hjælper afspritning og andre tiltag, så længe modstanderne ved et bridgebord sidder 70 cm borte og makker 100 cm. Det er i alt fald væsentlig mindre afstand end Sundhedsstyrelsen anbefaler i afsnit 3.4 og 3.5. Kan afstanden de anbefaler ikke overholdes anbefaler de barrierer. Det har DBF sat i værk, og ved egen afprøvning i Storeslemmen kan jeg kun sige godt for pleksiglaskrydset. Med en pris på 450 kr. pr bord er det tilmed en billig løsning.

jeg synes foreningerne påtager sig et stort ansvar ved at gennemføre,spillerunder, der ikke lever op til Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

 

venlig hilsen

Kristian Rask

Svar
 

Det der smitter mest, er at sidde tæt på hinanden uden mundbind i 6-8 minutter, har man fundet ud af. Som der står i artiklerne ovenfor, er det ikke så sandsynligt at blive smittet fra en overflade.

Svar
 

I Norge er Norges Bridgeforbund meget aktiv med at vejlede foreninger og medlemmer om rigtig adfærd i forbindelse med genoptagning af klubaktivitet (i modsætning til DBF) og med hensyn til afstandskravet 1 m opfyldes det ved, at bridgeborde nu skal være 1,42 x 1,42 m så afstanden mellem nord og øst bliver 1 m. Meget informativ hjemmeside, bridge.no, man bliver noget misundelig 

venlig hilsen

Kristian Rask

Svar
1 2
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn