Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: Dansk Bridge

RE: Dansk Bridge

emailnotifikationer
 
 

Hvor bliver Dansk Bridge juni-nummeret af? Det var lovet til 19. juni.

Svar

Svar

 
 
 

tag den nu roligt det er sikkert sendt ud til klubberne du kan hente det første aften i klubben i sep

jeg tror der er vigtiger ting at tage sig til i DBF, der har vel heller ikke sket så meget siden sidst blad at skrive om :):):)

ps. god sommer

mvh

Jakob

Svar
 

Hej alle

 

Jeg mener sekretariatet sendte bl a Palle Reimann hjem på lønkompensation pga Coronaen og han er først startet her for 14 dage siden. Så jeg tvivler på, at der kommer et blad før til 1. juli.

Jeg tvivler ligeledes på, at bladet kommer i fysisk form. Mener den nye linje er at udenfor spillesæsonen udkommer bladet elektronisk?

 

Med venlig hilsen

 

Sus Vang

Svar
 

Jeg er helt enig med Jacob Søegaard. Forbundet har naturligvis andet og vigtigere at tage sig til i denne travle tid end at holde sammen på tropperne og give medlemmerne informaion og tro på, at bridgen stadigvæk lever.
Pyt da med om medlemmerne føler deres interessser bliver taget alvorligt. De får en forklaring inden for de næste par uger. 

Vi 1000 tilbageværende vane-medlemmer skal nok sørge for at få DBf tilbage på skinner. Det behøver vi ikke de øvrige 25000 for :)

Eller on topic (og lidt mere seriøst): Jeg er enig i, at det nok var en ide at skrive en lille notits på forbundets website og beklage, at juni/juli-nummeret af Dansk Bridge er forsinket af en eller anden grund.

<3 <3 <3
Bio
 

Svar
 

Kære Jens

 

Næste udgave af Dansk Bridge kommer den 1. juli i en digital udgave.

Oprindeligt var planen ganske rigtigt at udkomme den 19. juni, men jeg har været hjemsendt og kom først tilbage den 8. juni, hvilket forpurrede den oprindelige plan. Jeg skrev det på hjemmesiden den 13. juni, men slideren med nyheder har det med ikke altid at ville som jeg vil (eller kan), så den nåede vist aldrig at været særlig synlig.

Takket været din forespørgsel har jeg sat datoen for næste blad på slideren igen. Denne gang i en lidt mere synlig udgave.

 

Med venlig hilsen

 

Palle Reimann

 

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn