Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: Tak for nogle rigtigt dejlige blade Palle

RE: Tak for nogle rigtigt dejlige blade Palle

emailnotifikationer
 
 

Kære Palle.

Du skal vide, jeg synes, du har løftet opgaven efter Christina på fineste vis og fået tømret nogle fantastiske blade sammen.

Jeg kommer til at savne din dejlige leg med ord og din dybde i interviews.

Kæmpeknus  Sus

Svar

Svar

 
 
 

Det er hørt ! 

Artikler der både dækker øst og vest. Artikler for både høj og lav. Og så en djævelsk god pen. 

Marius Lyhne-Knudsen

 

Svar
 

Kære Sus,

Jeg beundrer din entusiasme. -  Jeg hører desværre til de mennesker, der ikke ligefrem"elsker" at læse blade/aviser på skærmen eller husker at få bladet med hjem fra klubben.

Nogen har åbenbart vedtaget, at vi, der har det sådan, end ikke har mulighed for at betale os ud af miséren. Så for mit vedkommende er Palles berømmede arbejde faldet på "stengrund". - Og placer ikke skylden herfor på "fru" Corona.

Jeg savner forresten lidt oplysning om, hvor mange enkeltindivider, der har været inde og læse bladet digitalt (for den slags tæller man vel ?).

Man kunne ligefrem få den tanke, at det er et lavt et læserantal, der har motiveret Palle til at lægge sin energi anderswo ? 

Hvem ved ?

Peter

Svar
 

Hej Peter

Jeg bliver nødt til at korrigere din opfattelse mht at bladene ikke længere kommer ud med post og at nogle numre kun lægges digitalt.

Det er en beslutning som repræsentanterne har vedtaget pga massiv portostigning, for nogle år siden. Dengang, på et Repræsentantskabsmøde, vedtog man, at vi fremover kun ville sende bladene til klubberne og at, mener jeg det er, 2 blade årligt udelukkende ville blive digitale. Denne beslutning har Palle på ingen måde været en del af :)

Mht at kunne få bladene tilsendt hjemme på adressen, så vil det koste rigtigt meget dels i porto og dels administrativt.

Om det ville kunne lade sig gøre i enkelte tilfælde skal jeg ikke gøre mig klog på, men du kunne prøve at spørge i Sekreatariatet? Du skal dog vide at de digitale numre ikke bliver trykt, så dem vil du kun kunne få i hånden, hvis du printer dem ud.

Mange hilsner

 

Sus Vang

Svar
 

Helt rigtigt Sus. - Jeg er fuldt ud klar over, at Palle slet ikke var med i disse beslutninger og jeg ved også godt, at "nogen" var repræsentantskabet.

Men min tanke går i retning af om hovedparten af medlemmerne i det hele taget læser bladet under de nuværende vilkår. - Herunder også hvor mange, der i det hele taget husker at tage bladet med hjem fra klubben (hvor deres klub måtte åbne i den nye sæson).

Jeg betragter stadig bladet som et væsentligt bindeled til vore medlemmer. Man får noget i hånden for kontingentet. Hvis dette bindeled "forsvinder i tågen" eller kan fravælges, skal DBF i fremtiden virkeligt være oppe på mærkerne for at overbevise medlemmerne om, at omkostninger til Bridge og Pizza og lignende kreative forbundsaktiviteter er relevante for den menige kontingentbetaler. - Hvis disse aktiviteter så endda gav en overvældende tilgang af medlemmer uden for "familierne" kunne vi diskutere det.

BC3 er jo noget, der primært kommer klubbernes bestyrelsesmedlemmer til gode. Nogle oldtimers vil sikkert være fuldt tilfredse med gammeldags håndudregning med resultater på en telefonsvarer eller til næste spilleaften - så svært er det heller ikke ! Og noget billigere :)

Peter

Svar
 

Selv om jeg synes at Peter Møller afsporer det oprindelige indlæg en hel del vil jeg nu protestere over et par ting alligevel:

Jeg kan sagtens huske at få bladet med hjem fra klubben og læser det fra ende til anden (til gengæld må jeg indrømme at jeg har det svært med den digitale version - den bliver ikke læst).

Jeg er helt uenig i at håndudregningen i gamle dage var ville være tilfredstillende nutildags - man får jo resultaterne og fordelingerne op på nettet nu (selv om man godt kunne ønske sig en mere intuitiv organisering - men nu har jeg vænnet mig til det). Og det går hurtigere. (Og for en nørd som mig er det en mere rigtig udregning i parturneringer, når man tager Neubergs formel med).

Svar
 

Meget enig. Bladet i fysisk udgave læses, men jeg får heller ikke læst den digitale udgave (selvom jeg er typen, der vil have min avis digitalt). Sætter stor pris på kortfordelinger mv findes på nettet. Rart at kunne gå det igennem og se hvor man skal blive bedre.

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn