Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Det vi alle er bange for

Det vi alle er bange for

emailnotifikationer
 
 

Det vi alle er bange for, er at blive smittet med Corona til en klubaftener,selv om vi er omhyggelige med de sikkerhedsregler som er angivet både fra DBF samt fra klubbestyrelsen, er nu bleven virkelighed i en Klub under DBF. 13 spillere er bleven smittet siden i mandags,selv om der var spil i flere rum,har smitten nået rundt i hele centret.Nu er al aktivitet stoppet i Centret

Hilsen 

Ole Randrup

 

Svar

Svar

 
 
 

Det lyder som en alvorlig sag.

Men hvordan ved I at de er smittet i Centret?

Og så vidt jeg har læst er inkubationstiden 5-12 dage og der er normalt mindst 2 dages svartid på en test.

Der må have været en både meget alvor og hurtig både virus og testprocedure igang. 

Svar
 

Hej Visti

Du kan læse om det i den anden tråd som hedder slå nu koldt vand i blodet og det indlæg Ib lige har skrevet, det er det samme som jeg har læst på BT her til middag.

Ja det er alvorligt og der skal spilles Divitionsturnerimger her i den kommende weekend i et tilsvarende Bridgecenter med spillere fra hele landet som kan blive smittet og tage smitten med hjem til deres klub og by.

hilsen 

Ole Randrup

Svar
 

Forsøget på at få klubberne til at spille med skærme er desværre mislykket de fleste steder, da folk øjensynlig tror, at et bridgebord giver tilstrækkelig afstand mellem spilleren. Forbundet henviser til Anders Fomsgaard i "lægens bord" der siger det er ufarligt at spille bridge - jeg tror desværre aldrig han har set et bridgebord. I samme udsendelse blev der sagt: bare man holder afstand! - men Fomsgaards anbefalede afstand er 1,5 m! (Politiken 28. Juli) 

Nu er der syn for sagn, man bliver smittet, hvis man spiller sammen med en smittet! 

Svar
 

Kære Ole Randrup

Nu blev min skrivekløe alligevel for veludtalt. Du indleder med "Det vi alle er bange for". Jeg vil hermed gerne udmelde mig af alle, for jeg er ikke bange. Jeg tager mine forholdsregler.

Med venlig hilsen 

Stense Farholt

Svar
 

Der har åbenbart været en "superspreder" til stede den famøse klubaften.

Dette kombineret med et ikke tilstrækkeligt udluftet lokale har åbenbart givet et stort smittespredningspotentiale. - jf. de nye retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen omkring udluftning af lokaler med mange personer.
Hvis smittetrykket er højt i kommunen bør klubberne derfor nok overveje en seriøs udluftningsprocedure fremover.
Med venlig hilsen, Thomas Andreasen.
Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn